Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні волиняни бажають усіх гараздіві і миру справжньому полковнику

З роси і води Вам, ювіляре!

Фото: Відкриті джерела.

Сьогодні волиняни бажають усіх гараздіві і миру справжньому полковнику

Адресуємо щирі вітання зі 70-річчям ексначальнику Луцького міького відділу міліції УМВС України у Волинській області, голові ради Волинської обласної Асоціації ветеранів МВС України Сергієві ШЕЛЕПІНУ

Шановний Сергію Володимировичу, пане полковнику! Протягом багатьох років міліцейської служби ми були з Вами не лише колегами, яких цінують за слово і діло, професіоналізм і людяність водночас.  З роками міцнішою стала наша дружба. 

На роботі  не потрібно було просити Вашої поради. Ви мудро знали, коли й кому вона була потрібною. Ви досі гуртуєте колишніх колег,  з честю відстоюєте права офіцерів, які не бувають колишніми, і цінуєте в людях найпотрібніші в усі роки  почуття товариськості, взаємодопомоги, шляхетності.

 Бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я,  достатку, а найперше Перемоги й миру нашій рідній Україні. Нехай у многолітті здійсняться побажання всіх хороших людей. Удачі Вам, добра і всіх гараздів! 

З повагою, Ігор БОГОНОС, голова Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України у Волинській області «Ветеран» і всі ветеранівці.

А в дарунок нехай лине пісня.

 Читайте також: «Відгадайте, що ж сьогодні заховали журналісти на Волині».

Реклама Google

Telegram Channel