Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Доньки двох Героїв-ковельчан отримали нагороди своїх батьків

Фото: Фейсбук-сторінка Ігоря Чайки.

Доньки двох Героїв-ковельчан отримали нагороди своїх батьків

Відзначаємо день, що символізує нашу національну ідею – День Гідності і Свободи

«Цей день – про події, які змінили хід української історії. Майдан 2004 року і Революція Гідності 2013-го – те, що дуже сильно і гучно заявило про Україну світові, показало справжній сенс демократичних цінностей.

Повномасштабна війна дуже чітко демонструє: українці можуть лишитися без комфортних умов, без гарячої води, без світла, без будь-чого, але не без гідності і не без свободи.

Сьогодні наші урочистості відбулися біля пам’ятника «Борцям за волю України». Але у наші дні таким пам’ятником є кожен цвинтар українських сіл і міст, де щодня ми хоронимо Героїв. Бо кожен із тих, хто свідомо пішов захищати Україну, – борець за її волю.

Доньки двох із таких воїнів-ковельчан, Леоніда Килиби і Сергія Большакова, сьогодні під час урочистостей отримали нагороди своїх батьків вже після їхньої загибелі…

 

На пам’ятникові «Борцям за волю України» – меч. І ми знаємо слова із Біблії про те, що кожен, хто прийшов з мечем, від меча і загине. Нехай ці слова допомагають усім борцям за волю, усім українцям і українкам, зберігати віру у Перемогу.

Слава Україні! Слава усім Героям, які відвойовують право на її вільне майбутнє!» – написав Ігор Чайка у фейсбуці.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також: Відзнаку вручили мамі: Орденом «За мужність» (посмертно) нагородили жителя Голоб.

Реклама Google

Telegram Channel