Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні на Волині розшукують Королеву «Танцю дощу» (Відео)

З роси і води Вам, імениннице!

Фото з архіву газети «Волинь».

Сьогодні на Волині розшукують Королеву «Танцю дощу» (Відео)

Нині у директорки Горохівського психоневрологічного інтернату, заслуженої працівниці соціальної сфери, голови постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціаьно-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництв а Горохівської міської ради України Юлії Ковальчук – День народження

А ще Ви, шановна Юліє Олександрівно,  найщасливіша в світі матуся чудового сина,  інтелігентка, яка дорожить людяністю, духовною красою і своїми дороговказами – добротою, милосердям, почуттям гідності й повагою до всіх, хто йде з Вами поруч однією життєвою дорогою.

Вас обожнюють колеги, яких Ви гуртуєте  доброзичливістю, справедливістю, привітністю. Вас, наче сонечка, спозарання чекають всі підопічні інтернату і попри свою зайнятість для кожного з них Ви неодмінно кажете добре слово, даєте пораду, підтримуєте поглядом і даруєте всім крила приязною усмішкою.

Край повсякчас захоплюється Вашими ідеями, авторитетом лідерки слова і діла, Вашим професіоналізмом, хистом господині й талантом щодня бути жіночною, елегантною, гостинною, мудрою.   Завжди милуємося квітами справжності, любові до життя, шляхетності, які розцвітають у Вашій душі, й пелюстками братків, що милують очі на подвір’ї інтернату, щойно настає весна.

З початку війни очолюваний Вами заклад робить свій вагомий внесок у Перемогу. У ньому Ви настільки приязно зустріли на початку війни 15 підопічних Покровського психоневрологічного інтернату, що тепер вони просяться залишитися у Горохові навіть після переможного закінчення війни. 

Читайте також: Лежачий волинянин після інсульту пересів в інвалідний візок, щоб… затанцювати (Відео).

Сердечно радіємо за Вас і даруємо Вам найбільший букет із найгарніших квітів світу, своєї поваги, любові й визнання! Нехай здійсниться наша найбільша мрія про мир у рідній Україні. Нехай все у Вас буде гаразд! 

Дякуємо за дружбу! Будьте найщасливішою!

Друзі з газети «Волинь».

 А в дарунок нехай лине ця пісня:

І, звісно, – «Танець  дощу»:

Читайте також: «Син одного короля, як це часто трапляється в казках, закохався у прекрасну, але дуже бідну дочку пекаря й одружився з нею. Історія для душі».

Реклама Google

Telegram Channel