Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Історія автомобілів Opel: століття успіху

Реклама.

euromotors.com.ua

Історія автомобілів Opel: століття успіху

Автомобілі з лого у вигляді кола й блискавки всередині відомі по всьому світу. Створюючи по-німецьки надійні та зручні авто, виробник Opel завоював прихильність поціновувачів комфорту та безпечної їзди. 

Щоб машина на 100% була надійною, необхідно періодично проводити її технічний огляд та за необхідності міняти запчастини, що зносилися чи вийшли з ладу. Зробити заміну недорого й швидко допоможуть розбірки. Так, за посиланням https://euromotors.com.ua/brand/opel/ представлено великий вибір запчастин для Opel, що були у використанні.

Від початку заснування

Історія автомобільної компанії Opel налічує більше ста років. Вона почалася в Німеччині й була пов’язана з численними війнами, кризами та змінами власників. Ось короткий огляд історії Opel:

  1. Заснування у 1862 році Адамом Опелем у Рюссельсхаймі. Але спочатку компанія виробляла швейні машини.

  2. Перехід до автомобілебудування у 1899 році, коли компанія Opel випустила свій перший автомобіль — Opel-Patent-Motorwagen System Lutzmann. Із часом він став дуже популярним.

  3. Приєднання до концерну General Motors у 1929 році. Цей крок дозволив Opel розвиватися та виробляти автомобілі для світового ринку.

  4. Виробництво військової техніки для нацистської Німеччини під час Другої світової війни (1939-1945). Після її завершення заводи Opel було включено до процесу реконструкції економіки.

  5. Відновлення виробництва цивільних автомобілів у післявоєнний період, активний розвиток у напрямку нових технологій та дизайну.

  6. Випуск нових моделей та використання інновацій. У 1962 році було випущено Opel Kadett — на той час один із найвідоміших автомобілів у Європі.

  7. Особливий акцент на компактні автомобілі в 1970-1980 роки. Opel Ascona та Opel Corsa стали дуже успішними на ринку.

Ці події зробили бренд відомим у багатьох країнах світу й підготували його до переходу в нову автомобільну еру.

Opel у XXI столітті

Нове тисячоліття принесло зміни бренду. У 2009 році Opel стикнувся з великими фінансовими труднощами, тому було прийнято рішення про продаж компанії. У 2017 році фірма PSA Group (власник Peugeot, Citroën, DS) придбала її у General Motors. Це започаткувало нову еру в розвитку бренду. З 2017 року під керівництвом нового власника Opel продовжує виробництво та випуск нових моделей, а також впроваджує нові сучасні рішення.

Реклама Google

Telegram Channel