Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Сьогодні вранці на Волинь повертаються «на щиті» троє Героїв

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Сьогодні вранці на Волинь повертаються «на щиті» троє Героїв

Прохання сьогодні, 30 листопада, орієнтовно о 7.30 год. біля Колківського лісництва зустріти загиблих земляків

Автомобіль з тілами Захисників буде рухатися населеними пунктами Маневиччини: Колки, Граддя, Довжиця, Велика Яблунька, Оконськ, Маневичі.

Про це у гіркому до сліз дописі повідомив вчора голова Маневицької селищної ради Олександр Гаврилюк

«Снігова пелена огорнула поліський край. Разом з тим сум і біль ятрить душу і серце кожного жителя Маневиччини. Троє відважних бійців з Маневицької та Прилісненської громад поклали своє життя за волю і незалежність нашої держави».

30 листопада, орієнтовно о 7.30 год. біля Колківського лісництва зустрічаємо загиблих земляків: Сергія Медведюка з Черська Маневицької громади та Анатолія Веремчука з Городка і Величка Владислава із Замостя Прилісненської ОТГ, які востаннє на щиті повертатимуться додому.

Автомобіль з тілами Героїв буде рухатися населеними пунктами: Колки, Граддя, Довжиця, Велика Яблунька, Оконськ, Маневичі.

У Маневичах маршрут скорботного кортежу з полеглими воїнами буде такий: проспект Волі, вул. Незалежності (КП «Маневицька багатопрофільна лікарня»).

Опісля будемо доставляти тіла Героїв до рідних домівок у населені пункти на вічний спокій.

Зважаючи на досить ранній час прибуття автомобіля на територію громади, прохання до усіх жителів гідно зустріти Героїв, та віддати шану за їх мужність та відвагу, за захист, за спокій кожного з нас. Відважного земляка Сергія Медведюка поховають у рідному селі Черськ», – йдеться у повідомленні.

Сергій Медведюк.

 

 

Анатолій Веремчук.

 

 

Владислав Величко.

Читайте також: Утекла від обстрілів на Волинь – малу батьківщину бабусі із 5 дітьми.

Реклама Google

Telegram Channel