Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні вся Волинь і навіть закордоння розшукують Жінку з вдачею весни

З роси Вам і води, імениннице!

Фото з архіву газети «Волинь».

Сьогодні вся Волинь і навіть закордоння розшукують Жінку з вдачею весни

У переддень зими в світлиці директорки ПП «Макс Ком», депутатки Горохівської міської ради Оксани ЩЕРБЛЮК (на фото) розцвітають сотні букетів із найгарніших привітань, побажань і людської вдячності

А найпершими задарували любов’ю свою найкращу в світі дружину й маму чоловік Тарас, син Василь із дружиною Анею… У затишній світлиці до іменинниці горнеться п’ятирічний  Остапчик. Молода бабуся схожа швидше на матусю вродою, подібною на весняну, і життєлюбною вдачею, яка ясніше сонця зігріває сім’ю і родину сердечним теплом і материнським благословенням.

Це дуже нелегко, бути бізнес-леді, яка знає все на світі про трактори, комбайни, тваринництво, садівництво, міндобрива, про сівбу й жнива, холодильні установки, полуничні плантації, бухгалтерію, квіти й навіть домашніх чотирилапих улюбленців.

Шановна Оксано Володимирівно!

Ви бачитеся завжди далекоглядною, коли йдеться про рішення на благо громади. Ваше слово депутатки завжди аргументоване, компетентне і виважене.  З Вами, інтелектуалкою й інтелігенткою, хочеться безкінечно розмовляти про музику й книги, мистецтво й  поезію…

Але найгарніше, найтепліше Ви завжди говорите про людей. Для Вас немає чужої біди, смутку, тривоги. До Вас, як до рідної, йдуть і з радістю, бо маєте хист множити її в рази своєю щирістю, доброзичливістю й безкорисливим меценатством.

Щедро вкладаєте зароблене нелегкою хліборобською працею в освіту, культуру, медицину Горохівщини. Ревно цінуєте словом, ділом і благодійністю рідну землю, мову, церкву, Україну! Не рахуєтеся ні з чим, аби відвоювати Перемогу, і водночас  милуєте своєю  шляхетністю, жіночністю, духовністю, вишуканим смаком і талантом бути подругою, яка цінує світлість, справжність, порядність. З Вами завжди світло, справжньо, чуттєво, красиво й крилато!

Нехай Господь вертає Вам доброту сторицею. Дякуємо за дружбу, за повагу до журналістської праці.

З такими берегинями Україна буде!

З роси Вам і води, дорога імениннице! Будьте найщасливішою! 

Друзі з газети «Волинь».

Цей вірш Рута Вітер написала про Вас:

Я ніжна Жінка мужня Жінка

Ніж

Я вільна Жінка сильна Жінка 

Сіль

Я поле-жінка колос-жінка 

Кров

Я корінь-жінка Древо-жінка 

Плоть

Я Сонце-жінка Небо-жінка 

Сон

Я гори-жінка Море-жінка 

Шторм

Я Зірка жінка Скрипка жінка 

Звук

Я вітер жінка Вічна жінка 

Рух

Я доля жінка Щастя жінка 

Шлях

Я ангел жінка Птаха жінка 

Рай

А в дарунок нехай линуть ці пісні:

Читайте також: «Троянди й... свині, огірки і помідори – красиве і корисне на Щерблюків просторах»: розповідь про волинських господарів».

Реклама Google

Telegram Channel