Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Майстриня з Волині виграла грант на розвиток свого бізнесу

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Майстриня з Волині виграла грант на розвиток свого бізнесу

Жителька с. Четвертня Колківської ОТГ виграла грант та відкрила швейну майстерню

Грантовий конкурс бізнес-ідей «Роби своє» від Фонду «МХП-Громаді» попри війну дає можливість нашим людям втілювати свої мрії.

Про це повідомляє Колківська селищна об'єднана територіальна громада.

Так, у Колківській громаді тепер з’явився ще один бізнес, ще один підприємець – швейна майстерня.

Наталія Михальчук із с. Четвертня Колківської ОТГ цьогоріч подала заявку на участь та отримала грант на суму 100 000 грн. від Благодійного фонду «МХП-Громаді». За ці кошти закупила необхідне обладнання та відкрила власну швейну майстерню.

Спочатку Наталія орендувала невеличку кімнату в сільському клубі де шила. Проте згодом зрозуміла, що потрібно розширяти свою діяльність. Спільно із чоловіком вони переобладнали гараж під майстерню, зробили ремонт, закупили необхідні меблі. Далі питання постало із закупкою обладнання. Саме на придбання швейної техніки і спрямувала грант Наталія.

Мама Наталії розповідає, що вона з малечку любила шити. Спочатку шила для себе, а потім вже й для друзів. А з початком повномасштабної війни Наталія ще й волонтерила - шила для військових. Організувала спільно з іншими дівчатами волонтерками невеличкий цех, де шили футболки, балаклави, білизну, розгрузки, тощо й відправляли хлопцям на передову. Але найбільше Наталія любить вишивати. Мріє після війни спрямувати своє натхнення саме на створення українських вишиванок. В громаді добре знають роботу Наталії тож звернень до неї чимало.

Читайте також: Луцькі патрульні невпинно покращують свої навички.

Реклама Google

Telegram Channel