Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волинь у безпросвітному траурі: сповістили про загибель ще чотирьох військовослужбовців

Світла пам'ять!

Фото ілюстративне.

Волинь у безпросвітному траурі: сповістили про загибель ще чотирьох військовослужбовців

Їм потрібна наша молитва

1 грудня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Волині: Олександр Хомич, Андрій Лукашук, Віталій Рябчук і Андрій Чумак.

Про це  інформує «Суспільне Луцьк».

Олександр Хомич

На території Іваничівської тергромади оголосили дводенну жалобу у зв'язку із загибеллю військовослужбовця Олександра Хомича.

 

 Боєць був родом із села Лугове. 2 грудня в рідному селі захисника відбудеться прощання і чин похорону. 

Андрій Лукашук

29 листопада поблизу села Синьківка Куп’янського району на Харківщині загинув військовослужбовець Андрій Лукашук. Бійцю було 45 років.

 

 Як повідомили у Ковельській міській раді, Андрій Лукашук служив у війську з вересня 2022 року. Дату прощання обіцяють оголосити пізніше. 

Віталій Рябчук

Про втрату також повідомили у Колодяжненській громаді — 12 листопада під час штурмових дій у районі населеного Першотравневе Харківської області загинув Віталій Рябчук.

 

 Полеглому захиснику із села Волошки було 26 років, він служив радіотелефоністом розвідувального відділення. В громаді оголосили триденну жалобу. 

Андрій Чумак

Жалобу також оголосили у Голобській громаді. Там повідомили, що під час виконання бойового завдання на передовій загинув боєць Андрій Чумак.

Коли та де поліг захисник там не уточнюють. «Найдобріший з усіх, кого я знала й знаю. Завжди привітний, усміхнений та готовий допомогти. До останнього вірила, що ти живий», — зазначила одна із дописувачок під повідомленням про загибель Андрія Чумака.

Читайте також: «Не тільки дипломатія у США та Польщі, а й закупівля військової техніки: Порошенко розповів про зірвані плани».

Реклама Google

Telegram Channel