Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Сподіваємось, що і сьогодні Антон Дудченко не промаже

Антоне, зачепися сьогодні за ТОП-20!

Фото із сайту biathlon.com.ua.

Сподіваємось, що і сьогодні Антон Дудченко не промаже

Вчора йому вдалося закрити всі мішені в спринті, але...

Але якщо зі стрільбою після трьох штрафних кіл в естафеті у спринті вже вийшло на 100%, то з бігом – ще жах.

 Антон Дудченко завдяки двом нулям на вогневих рубежах посів лише 38-й рядок в підсумковому протоколі.

– Я намагався відпрацювати після цих трьох невдалих стартів. Трохи вже відчувався страх перед стрільбою, але намагався зібратися і відпрацювати «на нуль»? заявив після гонки Антон Дудченко. – Якістю стрільби задоволений, швидкострільність – треба краще.

По трасі, в принципі, намагався терпіти. Поки що такий незрозумілий стан, важко досить по дистанції, але намагався втриматися за кимось. Тому сподіваюся, що з кожною гонкою буде краще. Перші два кола біг сам; на останньому колі, на другій його половині, намагався втриматися за Легрейдом, і мені це вдалося. Є якісь позитивні зміни по руху по дистанції.

Щодо естафети – це спорт, це може статися з кожним. У мене, в принципі, були весь підготовчий період проблеми зі стрільбою. Звісно, такого ніхто не очікував. Я навіть сам не зрозумів, що сталося. Сподіваюся, що такого більше не буде. Звісно, аналіз ми проводили, зробили деяку корекцію на гвинтівці, на прикладі. Тому надіюся, що таких проблем не буде. Звісно я сподіваюся, що з кожною гонкою буде краще.

Трішки швидше за партнерів був Богдан Цимбал, але йому не вдалось підкріпити швидкість влучністю: два промахи – і 53-а позиція, яка, втім, дозволить взяти участь у гонці переслідування.

Естерсунд-2023. Результати чоловічого спринту:

Фотоскрін із сайту biathlon.com.ua.
Фотоскрін із сайту biathlon.com.ua.

 Через кілька хвилин на нас чекає жіноча гонка переслідування, де Україну представлятиме Анастасія Меркушина. А о 17-ій на старт вийдуть чоловіки.

Фотоскрін із сайту biathlon.com.ua.
Фотоскрін із сайту biathlon.com.ua.

 Читайте також: Віталій Кварцяний: «Поки я живий, не залишу спроб відродити ФК «Волинь».

Реклама Google

Telegram Channel