Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
В місті на Волині запрацювала благодійна їдальня (Фото)

Така підтримка дуже важлива.

Фото Володимирської міськради.

В місті на Волині запрацювала благодійна їдальня (Фото)

4 грудня у пункті незламності, що знаходиться в укритті будинку на вулиці Сагайдачного, 12, розпочала діяти благодійна їдальня для внутрішньо переміщених осіб, вразливих категорій населення та усіх мешканців, які опинились у складних життєвих обставинах

Благодійна їдальня у Володимирі працюватиме з ініціативи міського голови Ігоря Пальонки уже другий рік поспіль. Як і торік, опікуватимуться організацією гарячого харчування працівники соціальної сфери – управління соціальної політики та територіального центру соціального обслуговування населення.

Фінансується харчування, яке надаватиметься незахищеним верствам населення, з бюджету громади, а також завдяки підтримці благодійників із німецького міста-партнера Цвікау, йдеться на сайті Володимирської міськради.

Отож щодня, з понеділка по п’ятницю, з 11 до 12-ї години на Сагайдачного, 12 частуватимуть смачними домашніми стравами  усіх, хто цього потребує. Також в укритті можна зігрітись, скористатись безплатним Wi-fi та підзарядити свої телефони.

Зазначимо, що місце, де цього року розмістили благодійну їдальню, – тимчасове, доки триватимуть різдвяно-новорічні свята та діятиме резиденція Святого Миколая у ЦКП. З січня розглядається можливість повернення їдальні у фоє центру культурних послуг. 

     

Читайте також: На Волині вчили перевіряти якість молока.

Реклама Google

Telegram Channel