Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинський футболіст привіз медаль зі змагань серед ветеранів НАТО

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волинський футболіст привіз медаль зі змагань серед ветеранів НАТО

У Брюсселі відбулися змагання з кросфіту «Ігри героїв»

На спортивному майданчику зустрілися ветерани із важкими пораненнями та діючі військові з різних країн НАТО. Атлетів оцінювали у трьох категоріях: сила, витривалість та швидкість.

Про це повідомляє Нововолинськ Спорт.

Одинадцять адаптивних атлетів, які отримали надважкі поранення у боях, взяли участь у спортивному заході. Серед них – нововолинець Михайло Соколян, який посів третє місце.

Михайло був гравцем футбольного клубу «Шахтар-Нововолинськ» та футзальної команди «ТТІ Нововолинськ». З початком повномасштабного вторгнення став на захист нашої держави. Під час виконання бойового завдання отримав важке поранення та втратив кінцівку.

Готувався до змагань Михайло під керівництвом головного тренера проєкту «Ігри героїв» Юлії Коваль.

Також в рамках інформаційного візиту 11 українських спортсменів відвідали штаб-квартиру НАТО, Офіс Верховного головнокомандувача Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі (SHAPE).

До слова, «Ігри героїв» – єдина в Україні спортивно-тренувальна система для реабілітації ветеранів української армії після важких поранень. Головна мета —психологічне та фізичне відновлення поранених бійців, адаптація людей з інвалідністю та діючих військовослужбовців у звичне життя, популяризація спортивного руху серед молоді, а також малозахищених та соціально вразливих верств населення.

Читайте також: Благодійний забіг у Луцьку зібрав понад 170 тисяч гривень.

Реклама Google

Telegram Channel