Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Комунальні служби Володимира у «бойовій» готовності

Дякуємо усім комунальникам за важку понаднормову працю задля нашого із вами комфорту!

Фото: facebook.com.

Комунальні служби Володимира у «бойовій» готовності

Працівники комунального підприємства «Полігон» практично без відпочинку працювали усі вихідні, протягом яких у громаді випала місячна норма снігових опадів

Через незадовільний стан доріг та тротуарів міський голова Ігор Пальонка дав доручення керівникам комунальних підприємств забезпечити безперебійну роботу служб протягом суботи та неділі. У понеділок, 4 грудня, боротьба із наслідками негоди й далі триває.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

З самого ранку у Володимирі продовжилось розчищення доріг та тротуарів. Комунальні служби також узялись вивозити сніг з території міста – роботи проводились на площі Героїв та на вулицях Незалежності та Ковельській, де найбільш ускладнений рух автомобілів.

Залучено наразі 2 бобкати і 6 вантажних автомобілів міських комунальних підприємств, а також приватних підприємств, які надали свою техніку.

Окрім цього, триває робота над розчищенням доріг у сільських населених пунктах громади – Суходолах, Ласкові та Вощатині.

У нічний час доби уся техніка КП «Полігон» знову перебуватиме на «бойовому» чергуванні, продовжуючи ліквідовувати наслідки негоди.

Читайте також: Сніговий циклон покидає Волинь.

Реклама Google

Telegram Channel