Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
На Волині у пожежі згорів молодий чоловік

Ось тут розігралась трагедія.

Фото – ГУ ДСНС України у Волинській області.

На Волині у пожежі згорів молодий чоловік

Трагедія сталася у Луцькому районі

Про трагедію розповіла пресслужба ДСНС України у Волинській області.

«Протягом минулої доби рятувальники Волині ліквідували 2 пожежі та здійснили виїзд для аварійного відкривання дверей.

15 грудня о 21:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Городище Луцького району. На місце виклику направлено рятувальників 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Ківерці спільно з співробітниками місцевої пожежної охорони селища Цумань та села Журавичі. По прибуттю рятувальники оперативно провели розвідку та за допомогою трьох водяних стволів ліквідували займання. На жаль на місці події виявлено тіло загиблого чоловіка 1987 р.н.. Імовірна причина пожежі – встановлюється.

О 22:00 вогнеборці 18-ї ДПРЧ селища Іваничі приборкали займання житлового будинку в селі Павлівка Володимирського району. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Рятувальники Аварійно-рятувальної частини міста Луцьк за допомогою спеціального інструменту відкрили двері квартири на 3-му поверсі багатоповерхівки, аби надати доступ медикам хворої жінки. За зачиненими дверима перебували жінка, яка потребувала медичної допомоги», – поінформувала пресслужба ДСНС України у Волинській області.

Читайте також: На Рівненщині затримали лікаря-хабарника.

Реклама Google

Telegram Channel