Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
«Туристів возити не будемо»: зі збірної України відрахують олімпійську чемпіонку?

І все одно ми тримаємо кулаки за суперОлену.

Фото із сайту biathlon.com.ua.

«Туристів возити не будемо»: зі збірної України відрахують олімпійську чемпіонку?

Все йде до того, що після Віти і Валі Семеренко «па-па» скажуть і Олені Білосюк (Підгрушній)

Олімпійську чемпіонку з біатлону Олену Білосюк (Підгрушну) можуть виключити зі збірної України на другу половину сезону.

У перших трьох гонках Кубку IBU 36-річна переможниця естафети у Сочі-2014 жодного разу не вийшла на старт.

12 грудня Білосюк пропустила спринт на 3-му етапі Кубку IBU у норвезькому Шушені через проблеми зі здоров'ям.

Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Микола Зоц заявив, що з долею Олени у збірній визначаться після чемпіоната України у Сянках.

«Була телефонна розмова [з тренером команди Кубка IBU Олександром Кравченком]. Але не можемо поки що [рішити]. Подивимося на чемпіонаті України – тоді можна буде щось більш конкретно сказати. Вона проїхала три етапи Кубка IBU, ніде жодного разу не стартувала. Після Нового року туристів ніхто возити не буде», – цитує Зоца «Суспільне.Спорт».

Сама Білосюк так прокоментувала свій стан:

«У Львові зробили обстеження: нічого глобального немає, операція не потрібна. Протизапальна терапія та реабілітаційні вправи, заборони на фізичні навантаження не було. Трохи знизили навантаження, продовжила роботу. Вчора зробила передстартову підготовку і готувалася до старту, але на ранок коліна сильно опухли. Вставши на лижі, зрозуміла, що пробігти гонку я не зможу», – цитує українку biathlon.com.ua.

Востаннє Білосюк виходила на старт міжнародного турніру 18 березня, коли на етапі Кубку світу в Холменколлені українська біатлоністка посіла 57-е місце у спринті.

Наша довідка:

Олена Білосюк є олімпійською чемпіонкою-2014, чемпіонкою світу-2013, 5-разовою чемпіонкою Європи, переможницею та призеркою етапів Кубку світу з біатлону. Кавалер Ордену княгині Ольги ІІ та ІІІ ступенів, лауреатка Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розвитку України (2009).

Читайте також: Ще вчора вранці фанати «Челсі» плювались від Мудрика, а вже ввечері його боготворили (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel