Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волиняни передали вагому допомогу Захисникам на фронт

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Волиняни передали вагому допомогу Захисникам на фронт

Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області продовжує підтримку Захисників, які несуть службу в складі Збройних Сил України

Допомога військовим – найменше, що можемо зробити для тих, хто бореться за мирне сьогодення з російським агресором.

Протягом червня-листопада 2023 року Головним управлінням здійснено перерахування одноденного заробітку на потреби військових частин в сумі 279 933, 20 гривень. Зокрема: для військової частини А7028 – кошти в сумі 119 061, 07 грн та для військової частини 9971 – кошти в сумі 160 872, 13 грн.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Напередодні різдвяно-новорічних свят за кошти первинної профспілкової організації Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області та Асоціації спеціалістів ветеринарної медицини Волинської області для військових, які є працівниками Головного управління, Волинської регіональної державної лабораторії та державних районних лікарень ветеринарної медицини придбано продуктові набори, солодощі, засоби гігієни та речі першої необхідності. Допомогу Захисникам на фронт завезуть волонтери.

Також в грудні на потреби військових колектив ГУ Держпродспоживслужби Волині переказав одноденний місячний заробіток. За ці кошти придбали 2 комплекти аксесуарів DJI Mavic 3 Enterprise Series Battery Kit для 100-ї бригади, в якій служать волиняни.

Дякуємо кожному, хто виборює Перемогу! Дякуємо Захисникам, завдяки яким маємо можливість зустріти прийдешні свята вдома разом зі своїми рідними!

Читайте також: У місті на Волині організують благодійний турнір з футболу в підтримку ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel