Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Запчастини до пральних машинок: різновиди та асортименти від «Майстер Плюс»

Реклама.

Фото: master-plus.com.ua.

Запчастини до пральних машинок: різновиди та асортименти від «Майстер Плюс»

Пральним машинкам, як і будь-якій іншій техніці, властива одна із особливостей – ламатися і виходити з ладу в самий невідповідний момент. Деякі йдуть до магазину для купівлі нової техніки, інші намагаються знаходити майстрів та відновлювати функціонал. Проблем із ремонтом немає, якщо за справу візьметься професіонал, як і не буде проблем із запчастинами. Їх можна придбати в інтернет-магазині «Майстер Плюс» у широкому асортименті та с гарантією.

Пропозицій достатньо як оригінальних, так і якісних замінників. Вибираючи запчастини до пральних машин потрібно скористатися фільтрами та категоріями, вказати особисті критерії відбору, вибрати виробника та багато іншого. Якщо виникнуть складності, то консультанти завжди дадуть свої рекомендації та поради щодо вибору з подальшою покупкою.

Асортимент запчастин

Фахівці з ремонту виділяють низку деталей, які ламаються найчастіше. Серед них можна вказати:

  1. Нагрівальний елемент. Сигналом до цього може сказати відсутність реакції машинки при включенні або неможливість нагріти воду до потрібної температури. Необхідно купити новий ТЕН, адже відновити старий компонент не буде можливості;
  2. Двигун та рухомі елементи. Коли барабан не крутиться, але крутиться насилу і повільно, тоді вийшов з ладу двигун або окремі його компоненти. Досить часто в двигунах зношуються саме щітки і проблема вирішується їх заміною;
  3. Плата керування. Коли машинка зовсім не вмикається і ні на що не реагує, швидше за все, зламана плата. Деякі майстри її ремонтують, але найчастіше встановлюють нову деталь.

Про деякі поломки машинка сигналізує сама, показуючи на екрані код помилки. Консультанти компанії «Майстер Плюс» можуть запропонувати своє вирішення проблеми, виходячи зі слів покупця, вказуючи на купівлю тієї чи іншої деталі. На вибір є пропозиції для пральних машин від LG, Samsung, Bosch, Electrolux, Indesit, Whirlpool та багатьох інших.

Особливості замовлення та доставки запчастин

Асортимент величезний та для зручності розділений на категорії:

  • підшипники;
  • корпуси;
  • барабани;
  • двигуни;
  • сальники та ущільнювачі;
  • хомути та багато іншого.

Кожна товарна позиція має детальний опис, артикул, точну назву та фотографію для наочної оцінки.

Діє доставка по Україні, при цьому всі запчастини надійно упаковуються, і зберігається їхній первозданний зовнішній вигляд з відповідним функціоналом. Залишається лише виконати заміну та протестувати роботу пральної машини.

Реклама Google

Telegram Channel