Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У селі на Волині відкрили простір для дітей

З нагоди відкриття у приміщенні організували благодійний ярмарок.

Фото: Facebook.

У селі на Волині відкрили простір для дітей

у будинку культури селища Благодатного відбулося відкриття локації для дозвілля, спілкування та навчання дітей. Реалізувати проєкт вдалося завдяки тристоронній співпраці благодійного фонду «Карітас-Волинь, благодійного фонду «Громада Благодатного» та Нововолинської міської ради

Отець Володимир Кметь, директор БФ «Карітас-Волинь» освятив приміщення, побажав малечі та вихователям, які працюватимуть у новому просторі, успіхів та Божої опіки.

Про це розповідає Нововолинська міська рада.

Наталія Купровська, керівниця БФ «Громада Благодатного», розповіла про багаторічну роботу з дітьми. Наразі під її опікою понад півсотні дітей. У новому просторі з дітворою будуть проводити тренінги, заняття з психологами, розважальні заходи, групи продовженого дня тощо.

– Приємно, що усі ми зійшлися у співпраці та разом робимо добрі справи, — сказала під час вітального слова заступниця міського голови Ніна Шумська.

З нагоди відкриття у приміщенні організували благодійний ярмарок, а Ніна Шумська пригостила дітей фруктами та презентувала сертифікати на придбання канцелярського приладдя.

 

 

 

 

 

 Читайте також: «Українців застерегли від гулянь у новорічну ніч: порушникам обіцяють «зустріч» в ТЦК».

 
 
 
 

Реклама Google
 

.

 
 

 

Telegram Channel