Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Вселенський Патріарх у листі до Порошенка висловив підтримку українцям, які мужньо витримують диявольську атаку росії

Петро Порошенко та Вселенський Патріарх Варфоломій.

Фото Європейська солідарність.

Вселенський Патріарх у листі до Порошенка висловив підтримку українцям, які мужньо витримують диявольську атаку росії

Вселенський Патріарх Варфоломій привітав п’ятого Президента Петра Порошенка з Різдвом та Новим роком і висловив свою підтримку українському народу у боротьбі проти російської агресії

«Хоча ми шкодуємо про умови, які змусили Україну перейти на церковний календар, ми раді, що Ви та більшість українців тепер святкуєте разом з нами та більшістю християнського світу», – йдеться у листі. 

Патріарх Варфоломій також зазначає, що йому було приємно поговорити з Порошенком кілька тижнів тому, у п’яту річницю Об’єднавчого собору, пише eurosolidarity.  

«Будьте впевнені, пане Президенте, ми залишаємося на боці Православної Церкви України щодо будь-якої підтримки, яку ми можемо надати, і продовжуємо солідарність з усіма українцями, які мужньо витримують диявольську атаку Російської Федерації», – пише Вселенський Патріарх. 

«Як Ви слушно зазначили, для українців найважливіше тримати єдність та відкинути всі особисті розбіжності, щоб перемогти загарбника та відбудувати свою Батьківщину», – йдеться у листі. 

Вселенський Патріарх побажав українцям благословенного та процвітаючого Нового року. «Нехай він буде сповнений миром, радістю, єдністю, духовним зростанням і надлишком Божої благодаті», – пише Його Всесвятість. 

 

 

Реклама Google
 

Telegram Channel