Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Подружжя адвокатів з Волині отримало нагороду від Залужного

Відзнака від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Фото: Фейсбук.

Подружжя адвокатів з Волині отримало нагороду від Залужного

За ініціативи активної частини адвокатської спільноти , яку підтримав Головнокомандувач ЗСУ, у квітні 2022 року створений волонтерський рух «Адвокати ЗСУ»

Рух «Адвокати ЗСУ» — це понад п’ятсот адвокатів, які об’єднались задля захисту прав, свобод та законних інтересів  військовослужбовців, членів їх родин та членів  добровольчих формувань територіальних громад.

Про це йдеться на сайті видання Слово Правди.

Серед адвокатів — подружжя Улибіних-Вельгусів з Нововолинська. Володимира та Марту нещодавно за сумлінну працю нагороджено високою відзнакою  Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. До речі, вони в числі лише трьох адвокатів Волині, котрі вже отримали нагороду Головнокомандувача.

Наприкінці минулого року Володимиру та Марті Улибіним-Вельгусам вручили відзнаки – нагрудні знаки  «За сприяння війську». Вони регулярно надають безкоштовну юридичну допомогу як при особистих зустрічах, так і онлайн, щодо грошового забезпечення, одноразової грошової допомоги, проходження військово-лікарської комісії, звільнення, подання рапортів, оскарження дій командира, отримання статусу учасника бойових дій, питань соціального забезпечення, військових правопорушень та багато іншого.

Чимало людей звертаються і щодо пошуку безвісті зниклих. Надаються консультації і щодо спадкування,  одруження, розлучення, стягнення аліментів, оформлення опіки, виїзду за кордон, невиплати заробітної плати і т.д. Адвокати-волонтери працюють задля захисту прав людину та разом з усіма іншими добровольцями наближають перемогу над ворогом і щиро вірять, що вона неодмінно буде.

 

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Правила мобілізації 2024: кому не дадуть «бронь» і хто може її втратити.

Реклама Google

 

 

Telegram Channel