Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
У громаді на Волині дитячий будинок творчості відзначив 70-річчя (Фото)

Місцевий будинок дитячої творчості відвідують близько 850 дітлахів з усіх куточків громади.

Фото: Фейсбук.

У громаді на Волині дитячий будинок творчості відзначив 70-річчя (Фото)

З нагоди ювілею дитячого будинку творчості у місті Рожище організували благодійний концерт

На захід у дитячий заклад позашкілля завітали голова обласної ради Григорій Недопад, депутатка Волиньради і помічниця народного депутата України Вячеслава Рубльова Оксана Філіпчук, Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук, мешканці громади.

Про це інформують у Волинській обласній раді.

Місцевий будинок дитячої творчості відвідують близько 850 дітлахів з усіх куточків громади. Григорій Недопад пригадав, як і сам займався тут і подякував за настанови та навчання своєму педагогу – Олександру Баканову.

«Рожищенський будинок дитячої творчості – неодноразовий призер всеукраїнських конкурсів та фестивалів. Тут розвивають у дітей їхні таланти та допомагають розкритися творчій особистості. З початком повномасштабного вторгнення вихованці спільно зі своїми наставниками активно допомагають нашим воїнам, долучаються до різноманітних патріотичних заходів. Вдячний кожному викладачу за їхню працю та за виховання справжніх патріотів», - зазначив голова обласної ради.

Оксана Філіпчук в свою чергу передала вітання від народного депутата України Вячеслава Рубльова. «Ви – одні з найкращих, і я бажаю й надалі лишатись такими і тримати цей високий рівень. Дякую педагогам за розвиток наших дітей, дякую дітям за їхні старання та бажання зростати», - висловила вона вдячність.

Також Оксана Філіпчук вручила колективу будинку дитячої творчості подарунок від народного депутата Вячеслава Рубльова – екран для проєктора. Окрім того нагороди та подяки отримали кращі педагоги.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Волинянки вибороли срібло на турнірі з баскетболу.

Реклама Google

Telegram Channel