Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Тихо будь, бо прийде Рудь»: сьогодні Волинь і Горохівщина бажають здоров’я і миру шанованому міліціонеру

З роси Вам і води, імениннику!

Фото з архіву Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран».

«Тихо будь, бо прийде Рудь»: сьогодні Волинь і Горохівщина бажають здоров’я і миру шанованому міліціонеру

Степанові Рудю, підполковнику міліції, легендарному колишньому старшому дільничному інспектору Горохівського РВ УМВС України у Волинській області виповнилося 66 років

Шановний Степане Степановичу! Щиро вітаємо Вас із Днем народження!
 Роки йдуть, а доброю славою про Вашу службу  в ОВС дорожать покоління.  Горохівчани не хочуть забувати гарного вірша про Вас, рядок із якого «Тихо будь, бо прийде Рудь» знали навіть вихованці дитячих садочків.

І це було класно, круто, досі неповторно!  Жителі міста й довколишньої округи завжди міцно тиснуть Вам  руку як професіоналу, особистості й просто хорошій, доброзичливій людині.

 

 Радіємо, бо літа ніби не торкаються Вашої завзятої вдачі господаря. Ви не втомлюєтеся бути оптимістом і дарувати гарний настрій усім, хто поруч.  З Вами завжди надійно, інтелігентно, цікаво. Дорожимо дружбою з Вами, поважаємо за порядність, цінуємо за товариськість і готовність завжди підтримати словом і ділом. 

Ми бажаємо вам міцного-міцного здоров’я, радості чудовій сім’ї і родині, Перемоги й миру рідній Україні. Нехай дні приносять радість, а Господь дарує многоліття.

Шануймося, Друже, бо ми того варті!

Друзі з Горохова і газети «Волинь».

А в дарунок прийміть від нас пісню.

 Читайте також: «На Волині показали незвичайну традицію вертепу».

Реклама Google

 

Telegram Channel