Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У громаді на Волині для соціальних працівників закупили велосипеди

Часто їм доводиться долати не один кілометр дороги.

Фото: ratnesel.gov.ua.

У громаді на Волині для соціальних працівників закупили велосипеди

Соціальні робітники комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради обслуговують понад 100 самотніх громадян та осіб з інвалідністю

Почасти їм доводиться долати не один кілометр дороги, адже отримувачі послуг проживають один від одного досить віддалено. А в таких випадках без транспортних засобів, хоча б двоколісних - взагалі ніяк.

Про це розповідають у Ратнівській селищній раді.

Відтак, нещодавно у Центр було придбано велосипеди, їх передали соціальним робітникам села Здомишель - Людмилі Малець та селища Ратне  - Світлані Королюк. Кожна жінка опікується понад десятьма самотніми громадянами. 

Велосипеди закуплені за кошти, які надійшли до комунального закладу» Центр надання соціальних послуг» за надання послуги: догляд вдома з диференційованою оплатою. 

До відома: громадяни похилого віку, чий дохід перевищує два прожиткових мінімуми та не перевищує чотири прожиткових мінімуми, можуть отримати послугу догляду вдома з диференційованою оплатою. 
Якщо жителів Ратнівщини зацікавила інформація щодо диференційованої оплати, просять звертатися до комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної  ради за адресою: смт Ратне, вул.Центральна 19, каб.10.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Через ожеледицю зросла кількість звернень до медустанов Луцька.

Реклама Google

Telegram Channel