Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Син відомого українського музиканта планує воювати у складі армії Ізраїлю

Під час одного концерту Міша Крупін продав свою гітару за 170 тисяч гривень, щоб за ці гроші придбати пікапи для спецпризначенців на запорізькому напрямку.

Фото – Viktoriia Yakymenko, suspilne.media.

Син відомого українського музиканта планує воювати у складі армії Ізраїлю

Адже він проживає на Землі Обітованій

42-річний український музикант, лідер харківського гурту «Корупція» Міша Крупін (на фото) поділився, що його 21-річний син Давид наразі проживає в Ізраїлі.

За словами артиста, юнак хоче воювати у складі ізраїльської армії. Наразі він проходить військову службу.

«Він насправді зараз хоче піти військовим шляхом, він хоче бути військовим, підписати контракт і служити додатково», – зазначив музикант.

Він уточнив, що Давид планує стати професійним військовим. На рішення сина батько не впливає, хоч вони і добре спілкуються.

«Ми спілкувалися про війну, він мені розповідав, що там відбувається. І взагалі у нас постійні розмови щодо його майбутнього», – зауважив Крупін.

Він зізнався, що Давид також займається музикою, пише пісні. Спершу він створював композиції російською мовою, а останні пісні – вже українською, на івриті та англійською. Він додав, що наразі музика не є комерційною справою.

Сам Міша Крупін перейшов на українську після повномасштабного російського вторгнення.

До речі

Під час одного концерту Міша Крупін продав свою гітару за 170 тисяч гривень, щоб за ці гроші придбати пікапи для спецпризначенців на запорізькому напрямку. А загалом для ЗСУ передав уже понад мільйон гривень.

Читайте також: На Волині поліцейські по гарячих слідах упіймали любителя музики.

Реклама Google

Telegram Channel