Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
На Волині понад 1600 магістрів отримали дипломи

Нехай кожнен з вас знаде себе і втілить свої задуми та мрії.

Фото: Фейсбук.

На Волині понад 1600 магістрів отримали дипломи

Понад 1600 студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки отримали дипломи

Випускників привітали голова обласної ради Григорій Недопад, народна депутатка України Ірина Констанкевич, ректор університету Анатолій Цьось, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, представники освітянського середовища.

Про це повідомили у Волинській обласній раді.

«Бажаю кожному з вас знайти себе і втілити свої задуми та мрії. Вірю, що невдовзі наша спільна мрія здійсниться, і сигнали повітряної тривоги перестануть звучати, а Україна здобуде справедливий мир. Нам з вами відбудовувати нашу державу, ви потрібні і в системі органів управління, і в економіці, і в юридичній та міжнародній сферах. Ваші знання, запал та ідеї необхідні в кожній зі складових життєдіяльності нашої держави», -

звернувся до випускників Григорій Недопад.

Очільник навчального закладу Анатолій Цьось зазначив: цьогоріч університет випускає 1662 кваліфікованих магістрів із 16 факультетів.

«Це розумні, здатні якісно працювати для розвитку нашої держави люди, які вже завтра почнуть свою діяльність, - підкреслив ректор. – Я вдячний кожному з наших випускників, адже впродовж навчання студенти допомагали захисникам, волонтерили і здобували освіту. Саме завдяки їхнім науковим здобуткам наш університет увійшов до десятки кращих класичних університетів України. Тож бажаю, аби ви в майбутньому максимально проявили свій патріотизм та професійність».

Ірина Констанкевич подякувала випускникам та їхнім батькам за те, що обрали навчання в українському університеті.

«Ви обрали освіту у час війни задля перемоги. Ви вирішили, що будете вчитися і працювати в країні, яка переможе агресора. Бо Україні потрібні фахівці, які допоможуть відбудуватися нашій державі»,

підкреслила парламентарка.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Активістка з Волині отримала «Оскар 2023» для працівників молодіжної організації.

Реклама Google

Telegram Channel