Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Довгожитель з Волині відзначив 102 роки (Фото, відео)

102-річний Петро Гнатович Баранський.

Фото: Фейсбук.

Довгожитель з Волині відзначив 102 роки (Фото, відео)

Найстаршому жителю міста Любомля Петру Гнатовичу Баранському днями виповнилось 102 роки

Довгожитель у день своїх уродин, 12 січня, сам зустрічав та пригощав гостей. Привітати почесного жителя Любомля - 102-річного Петра Баранського - завітали голова ветранської організації Петро Мохнюк разом із представниками місцевої влади.  

Дідусь ще і стежку від снігу самотужки до дверей прочищає, і дров сам принесе, грубку натопить. За чаркою вина з гостями Петро Гнатович висловив надії і віру в Україну, у її неодмінну перемогу та процвітання:

«За Україну боролись і будуть боротись до тих пір, поки вона не буде самостійна і життєрадісна. А буде, я впевнений, що буде.»

Петро Гнатович Баранський - ветеран Другої світової, якого мобілізували у 43-му і комісували через травму. Багато років очолював Любомльську районну організацію ветеранів війни й праці та є давнім учасником народного аматорського хору ветеранів війни і праці «Осіннє золото».

Своїм секретом довголіття токар, агроном, більш як 20 років голова колгоспу та голова сільської ради називає здоровий спосіб життя і те, що ніколи не робив нікому зла.

Петро Гнатович має двох доньок, трьох онуків і двох правнуків. 

Ми ж бажаємо Петру Гнатовичу міцного здоров'я та дочекатись омріяної Перемоги!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Брати-довгожителі з Волині уже переступили 90-літній рубіж.

Реклама Google

Telegram Channel