Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У селі поблизу обласного центру Волині труять собак

Шок!

Фото із сайту dogspedia.org.

У селі поблизу обласного центру Волині труять собак

Такі випадки вже фіксували й раніше

У селі Рованці, що поблизу Луцька Волинської області, невідомі знову труять собак. Містяни стверджують, що такі випадки вже фіксували й раніше

Про це повідомляє канал «Конкурент TV»

Відомо, що цього разу у селі тварину знайшли на вулиці Привітна у Рованцях. Місцева жителька побачила собаку у напівпритомному стані, біля нього була отрута. За її словами, це відбувається вже не вперше.

Тварина вижила і наразі перебуває у КП «Ласка», де їй надають медичну допомогу. Стан зараз стабільний, але ще доволі важкий.

«Спілкувалась з чоловіками, які там працюють, і знаєте що вони сказали? Що це вже четверта собака, яку там отруїли. Також вони назвали людей, які це роблять. Потім я поїхала до опікунів собаки, вони розказали, що в неї було ще 2 сестрички, але їх отруїли і вони не вижили, і теж назвали людей, які це роблять (ті ж самі, що і назвали чоловіки)...», – зазначила волинянка.

Жінка, яка підгодовує тварин на тій вулиці розповіла, що там жили кілька собак, але з зими 2023 року одна за одною чотирилапі почали зникати. І сусіди знаходили їх у різних частина вулиці, ймовірно, отруєними.

У Нацполіції журналістам повідомили, що цей випадок зареєстрували.

Читайте також: На Волині задушили собаку: так святкували Щедрий вечір по-московському (Фото, відео).

Реклама Google

Telegram Channel