Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
В СРСР не було сексу. А у нас нема опозиції

Адміністратор готелю «Інтурист» Людмила Іванова 28 червня 1986 року промовляє легендарну фразу: «Сексу у нас немає, і ми категорично проти цього».

Фото із сайту ukr.media.

В СРСР не було сексу. А у нас нема опозиції

Секретар РНБО Олексій Данілов зробив специфічну заяву про те, що у нас «ніякої опозиції не існує»

Заява вкрай необережна в той момент, коли низка радикальних трампістів, Орбан, Фіцо і різноманітні політики якраз і накручують думку про те, що Україна буцімто «недемократична країна, в якій нема свободи слова та опозиції».

«Опозиція – це люди, які відповідальні за процеси, які на сьогодні є на нашій території. Це є опозиція, а у нас її немає», – сказав Данілов у коментарі Ліга.нет.

Специфічна заява, бо опозиція є навіть в умовах воєнного часу. Бо ж нікуди не поділися різні політичні вподобання, інтерес до окремих політиків і врешті пістряве місцеве самоврядування.

Далі пішли тези, які очевидно породив отой самий нефаховий моніторинг. Отже, на думку Данілова є якась політики, які вчать народ, як жити.

«Зараз вони знов мають велике бажання розповідати, як нам треба жити. Вони чомусь не хочуть розповідати, як вони мали спільний бізнес з Медведчуком, як вони грабували цю країну… А зараз вони кажуть, що знов хочуть керувати країною.

Є кому керувати Україною. Людей, які достойні керувати, дуже багато, і величезна кількість з них зараз на фронті, і з якого переляку саме ці (політики) мають бути керуючим органом?».

Емм, а у нас вибір лише між Зеленським та Порошенком? У нас на календарі квітень 2019? Куди поділись інші вподобання?

Друге, а чому влада соромиться розказувати про російські зв’язки Беляєва, Слюсарева, про схеми Татарова та Шурми? Дуже часто це теж схеми Медведчука.

І третє. Абсолютно алогічне. Анонімні телеграми ледве не щодня погрожують послати на фронт журналістів, опозицію, конструктивних критиків. Аж тут виявляється – є «достойні люди», які б могли керувати. Але вони нині на фронті. Хм, щось тут не складається.

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА, журналістка, блогерка.

До речі

Як з’явилася фраза «В СРСР сексу немає»

28 червня 1986 року відбувся телеміст Ленінград – Бостон «Жінки говорять з жінками». Його вели Володимир Познер і Філ Донахью.

Жінки заговорили про рекламу на телебаченні. Одна з американок повідомила, що в США «в телерекламі все крутиться навколо сексу». І в цьому контексті адміністратор готелю «Інтурист» Людмила Іванова (на фото) вимовила: «Сексу у нас немає, і ми категорично проти цього». Сміх і оплески заглушили закінчення фрази – «у нас є любов».

Пізніше героїня програми просила вирізати цю фразу при монтажі, але отримала відмову.

Читайте також: Як вибрати якісну варену ковбасу: слушні поради.

Реклама Google

Telegram Channel