Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У громаді на Волині відбувся патріотичний захід

«Цілісність нашої рідної країни, скріпленої кров’ю мільйонів незламних борців, буде цілком відновлена і Україна звільнить усі території, захоплені ворогом».

Фото: фейсбук.

У громаді на Волині відбувся патріотичний захід

У публічній бібліотеці Локачинської селищної ради 22 січня відбувся патріотичний захід до Дня Соборності України та Дня пам’яті Герої Крут

«ВОНА НАШ СКАРБ І НАША МРІЯ: СОБОРНА, ВІЛЬНА УКРАЇНА» – саме під таким гаслом локачинці  вшанували памʼять творців державотворення ХХ століття, героїв Крут та новітніх героїв України, які полягли за волю України.

Про це інформують на сторінці «Публічна бібліотека Локачинської селищної ради».

Ведучі Діна Одіон та Анатолій Гніровський розповіли про те, який довгий і кривавий шлях пройшов український народ, щоб здобути волю, соборність і незалежність української держави. Безпека, людська гідність, єдність нації, правда, свобода й незалежність – ось які цінності, що боронять і сьогодні українці.

 

 У заході взяли участь представники громадськості та учні 10-Б класу ОЗЗСО «Локачинський ліцей» з вчителями Білогруд А.О. та Мазяр М.М.

З вітальним словом виступив заступник селищного голови Тарас Хом’як, який зазначив, що цілісність нашої рідної країни, скріпленої кров’ю мільйонів незламних Борців, буде цілком відновлена і Україна звільнить усі території, захоплені ворогом й побажав присутнім добра, миру, здоров’я, перемоги та якнайшвидшого повернення кожного українського сина і доньки, наших Героїв, до своїх родин.

Під час години патріотизму прозвучали патріотичні пісні у виконанні працівників Будинку культури Локачинської селищної ради. В читальному залі для відвідувачі була представлена книжкова виставка «У Соборності єдність, велич і міць».

«Цей день засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!», – йдеться у дописі.

В єдності душ та соборності дій ми обовʼязково переможемо!

 

 

 

 

 

 Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Волиняни взяли участь у всеукраїнському конкурсі талантів «Зірки на сцену» (Фото).

Реклама Google

 

Telegram Channel