Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
У райцентрі на Волині школярі вчаться керувати квадракоптерами

У міжшкільному ресурсному центрі у місті Володимир вчаться керувати квадракоптерами.

Волинь-нова

У райцентрі на Волині школярі вчаться керувати квадракоптерами

Йдеться про міжшкільний ресурсний центр у місті Володимир, який понад рік тому було реформовано на базі навчально-виробничого комбінату

Його відвідав голова громади Ігор Пальонка.

«Нині в цій установі 340 старшокласників та старшокласниць володимирських ліцеїв не лише опановують водійську справу, здобувають фах кравця чи оператора комп'ютерного набору, а й отримують військово-патріотичне виховання з обов’язкового предмета «Захист Вітчизни».

 

 Торік для облаштування навчальних кабінетів, де хлопці та дівчата вивчають основи військової справи, ознайомлюються із будовою різної зброї, а також вчаться надавати першу медичну допомогу, стріляти і навіть керувати дронами, ми виділяли кошти з бюджету громади.

 

 Також, окрім оновлених меблів, спеціалізованого обладнання й спорядження, різних макетів, комплектів військової форми та двох квадрокоптерів, наприкінці минулого року придбали для МРЦ новий автомобіль CHERY, на якому діти відпрацьовують водійські навички.

 

 Під час спілкування із директором закладу Володимиром Данилюком дізнався про потреби МРЦ. Серед них - необхідність оновити автопарк вантажівкою, яку спробую вирішити з допомогою міжнародних партнерів.

Також обговорили можливість залучення викладачів та учнів до складання дронів, а також занять у межах національного спротиву», - зазначив Ігор Пальонка на своїй сторінці у Facebook.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel