Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У громаді на Волині повідомили, коли стартує прийом документів до 1 класу

Майте на увазі.

Фото: фейсбук.

У громаді на Волині повідомили, коли стартує прийом документів до 1 класу

Відбулася чергова нарада керівників закладів освіти Литовезької громади за участю голови громади Олени Касянчук, начальника гуманітарного відділу Руслана Голодюка, працівників відділу

Основна увага була зосереджена на організації освітнього процесу в умовах воєнного стану. Зокрема, присутні обговорили питання функціонування безпечного освітнього простору в закладах освіти та обладнання укриттів.

Про це інформують на фейсбук-сторінці Гуманітарний відділ Литовезької ТГ.

Були опрацьовані основні моменти зарахування дітей до 1 класу. Відтак було прийнято рішення розпочати прийом заяв від батьків першокласників з 1 березня 2024 року. Також цього року можна подати відповідну заяву онлайн. Щоб подати заяву на вступ дитини до школи, необхідно зареєструватись на сайті https://school.isuo.org/, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити її документами у закладі.

Також на нараді були розглянуті питання проходження педагогічними працівниками курсів підвищення кваліфікації, замовлення підручників для учнів 2 класу в закладах загальної середньої освіти, моніторингу сайтів закладів освіти з метою неухильного забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, підсумки участі здобувачів освіти в обласних конкурсах.

  

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Як здійснюється робота офіцерів безпеки в школах Волинської області при кордоні з Білоруссю (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel