Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Українка стрибнула вгору на 204 см і побила досягнення австралійки (Відео)

Знай наших!

Фото – https://twitter.com/EuroAthletics.

Українка стрибнула вгору на 204 см і побила досягнення австралійки (Відео)

Але до світового рекорду це ще далеко

Чудовий старт сезону від 22-річної українки Ярослави Магучіх (на фото)! Вона встановила найкращий результат сезону у світі у стрибках у висоту – 2.04 метри.

Українка стала переможцем змагань у німецькому Котбусі, встановивши рекорд турніру. Також це повторення третього найкращого результату в кар'єрі Ярослави.

Взявши планку на висоті 2.04 з другої спроби, Ярослава отримала нагороду найвищої проби на етапі Світового легкоатлетичного туру бронзової категорії під назвою International Jump Meeting.

Браво, Ясю! Фото – https://twitter.com/EuroAthletics.
Браво, Ясю! Фото – https://twitter.com/EuroAthletics.

 Друге місце посіла Імке Оннен із Німеччини з результатом 1.94 м. Айріне Пальшите з Литви та Сафіна Садуллаєва з Узбекистану стрибнули на 1.86 м.

Раніше найкращий результат сезону в світі належав австралійці Ніколі Оліслагерс, яка нещодавно в Австралії стрибнула на 2.03 м.

World Athletics Indoor Tour

International Jump Meeting. Котбус (Німеччина), 31 січня

Стрибки у высоту, жінки:

1. Ярослава Магучіх (Україна) – 2.04 м [SB]

2. Імке Оннен (Німеччина) – 1.94 м

3–4. Айріне Пальшите (Литва) – 1.86 м

3–4. Сафіна Садуллаєва (Узбекистан) – 1.86 м.

Нагадаємо,що чинний рекорд України зі стрибків у висоту на відкритих аренах – 2.05 метра. Встановлений у вересні 1995 року чемпіонкою світу Інгою Бабаковою на змаганнях у Токіо.

Магучіх належить національний рекорд України зі стрибків у висоту в приміщенні – 2.06 метра на турнірі 2021 року в словацькій Банській Бистриці.

А світовий рекорд у стрибках у висоту встановила болгарська спортсменка Стефка Костадінова в серпні 1987 року – 2.09 метра.

Читайте також: Усик учетверте став батьком: відомо, як назвали дитину.

Реклама Google

Telegram Channel