Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Лікарка з Волині з волонтерською місією побувала на Херсонщині

Ольга Маркусь: «Мій розум відмовляється приймати цю реальність... Але ми сильні, ми справимось, бо добро завжди перемагає зло!»

Фото: Фейсбук.

Лікарка з Волині з волонтерською місією побувала на Херсонщині

Уже не вперше лікарка зі Старовижівщини Ольга Маркусь долучається до команди лікарів-волонтерів, які працюють на деокупованих територіях

З медичною місією лікарка-неврологиня побувала на Донеччині, Миколаївщині, Херсонщині.  

Про чергову волонтерську поїздку у Херсонську область Ольга Маркусь розповіла на своїй фейсбук-сторінці:

«В кожній новій місії з @frida_ukraine серце щемить від болю, адже те, що ми спостерігаємо на деокупованих територіях не може залишити байдужим.  Мій розум відмовляється приймати цю реальність... Але ми сильні, ми справимось, бо добро завжди перемагає зло!

На цих вихідних, приймаючи хворих в смт. Архангельське Херсонської області, я побачила всі наслідки «руzzкого мира»: майже кожна будівля без даху, безліч відбитків від куль на будівлях та парканах, зруйновані магазини, школа, багатоквартирні будинки...»

Неврологиня також зазначає, що до їхньої волонтерської спільноти можуть долучитися лікарі будь-якої спеціальності: фармацевт, медична сестра, психолог, реабілітолог і навіть студент. Адже люди на деокупованих та прифронтових територіях дуже потребують нашої підтримки і допомоги. Ольга Маркусь захоплюється місцевими жителями, які попри труднощі та усе пережите знаходять сили та вірять в Україну. 

«А люди...люди тут просто неймовірні! Незважаючи, на всі страхіття та біди, які довелося їм пережити, вони сповнені віри та надії на краще», -

йдеться у дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: На Волині дружину полеглого Героя з пологового зустріли військовим оркестром.

Реклама Google

Telegram Channel