Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
На Волині перевізника притягнуть до відповідальності за хамську поведінку водія

Скарг на цього водія виявилось багато.

Фото: Фейсбук.

На Волині перевізника притягнуть до відповідальності за хамську поведінку водія

Водій маршрутки «Луцьк-Камінь-Каширський» відмовився везти учасників бойових дій

Подія трапилась днями у Маневичах на автостанції.

Про це написав у соцмережі військовий Іван Мазурик:

«Доброго вечора. Вчора сталась така проблема: підійшовши на автостанції в Маневичах взяти білет на цей рейс, мені, як учаснику бойових дій, відмовили, і ще двом моїм побратимам. Коли підійшли до водія, він нас зовсім вигнав з автобуса, відповівши, що через 10 хв буде інший автобус, ідіть на той, а я вас не візму. І це вже не перший такий випадок. Поширте будь ласка. Зробімо цей рейс більш відомий»

У коментарях під дописом чимала кількість людей підтвердила, що не один рік знають цього водія, який завжди поводить себе хамовито з пасажирами. 

«Мені одного разу вистачило скористатися послугами цього водія і пропало бажання... Хамське і зверхнє відношення» 

«Водія знаю прекрасно. З 2011 року дуже часто їздила цим рейсом додому.Тому вірю і не дивуюся його такій поведінці! На жаль він був і залишився таким же грубіяном! Якщо чесно, то зараз інколи приходиться сідати на цей рейс, але коли бачу водія-просто появляється відраза.» 

«Знаю його ще з часів, як їздив маршрутом К-Каширськ-Луцьк ч/з Оленіно, хамське та грубе ставлення це його постійний настрій. Абсолютно відсутня манера спілкування з пасажирами.»

«Всі, хто з тим водієм їхав, знає його, як рідкісного хама, вартість проїзду у нього завжди завищена, з дітей 100 відсоткова вартість.»

А також зазначили, що скарг на цього водія багато, однак перевізники не мають його ким замінити.

 На цю ганебну ситуацію відреагував Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк:

Шановні жителі громади. Хочу усім повідомити, що мене, як людину та голову громади також обурив прикрий випадок, що стався з нашими воїнами-земляками на автостанції Маневичі, коли водій автобуса відмовив у пільговому проїзді двом військовослужбовцям ЗСУ. Зважаючи на те, що згідно чинного законодавства організатором пасажирських перевезень на міжміських автобусних маршрутах, що не виходять за межі області є Волинська облдержадміністрація, я направив відповідні листи про негайне реагування на ситуацію до Департаменту інфраструктури Волинської облдержадміністрації, директору ПАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» та фізичній особі-підприємцю Миколі Величку, який здійснює цей маршрут. Чекаємо відповідей від вищезазначених установ. Прикро усвідомлювати, що не всі ще зрозуміли, кому ми завдячуємо своїм відносним спокоєм та можливістю працювати. Яку шану та повагу заслуговують наші воїни. Дякую мужнім захисникам за допис, дякую усім жителям за миттєву реакцію та розголос. Питання на особистому контролі, про деталі повідомлю згодом».

Як стало відомо з інтернет-видання ВолиньPost, рейсовий автобус та водія уже перевірила трансбезпека. У результаті склали акт проведення перевірки додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт, за наслідками якого автомобільний перевізник буде притягнутий до відповідальності згідно із Законом України «Про автомобільний транспорт». Окрім того, водію було наголошено про неухильне дотримання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту та недопущення порушень у подальшій роботі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel