Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні Волинь віншує миром і всіма гараздами депутата й господаря Тараса Щерблюка

З роси і води Вм, шановний імениннику!

Фото: Facebook.

Сьогодні Волинь віншує миром і всіма гараздами депутата й господаря Тараса Щерблюка

Сьогодні, 13 лютого, сонце із найгарніших побажань зігріває світлицю депутата Волинської обласної ради, ексголови Горохівської районої ради, директора з виробництва ПП «Макс КОМ» Тараса ЩЕРБЛЮКА. Цьогорічний лютий дарує Тарасові Васильовичу перше молодече 46-річчя

Шановний імениннику! Звісно, найгарнішими, найважливішими, найдорожчими для Вас будуть вітання Вашої шанованої сім’ї і родини!

Усміхнеться з любов’ю дружина Оксана, міцно потиснуть руку батько, брат і син, ніжним поглядом пригорне до серця мама, мовить вдячне слово невістка, промінцем на руках дідуся-«друга Тараса» казатиме найтепліші віншування внучок Остап…  

Нам неймовірно приємно знати, що Бог любить Вас, Вашу родину за любов до людей і України, а краяни шанують і цінують Вас  за мудрість хлібороба, чоловіка слова, діла, честі.

Нам неймовірно приємно знати, що Бог любить Вас, Вашу родину за любов до людей і України, а краяни шанують і цінують Вас за мудрість хлібороба, чоловіка слова, діла, честі.

Для Вас немає неважливого й неможливого, якщо йдеться про фронт,  про справи на благо шкіл, лікарень, закладів культури, церков, сіл, громад.

Тарас Щерблюк – це завжди й всюди чесно, відповідально, завзято, по-новому, далекоглядно, відверто, інтелігентно, сміливо, а ще душевно й людяно водночас. З Вами приємно не лише працювати, співпрацювати, втілювати плани в життя, проектувати… Друзям завжди потрібне Ваше золоте порядністю слово, а кожному пісенному товариству хочеться почути у вашому виконанні милозвучну українську пісню, заслухатися Вашою грою на акордеоні чи іоніці й поаплодувати Вам насамперед за талант бути Людиною.

Із вдячністю за повагу до журналістської праці, за багаторічну дружбу з газетою «Волинь» бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я! й миру в рідній Україні! Багатійте врожаями й хорошими людьми. З такими господарями, як Ви, Україна є і буде! З роси Вам і води, Друже!

З повагою колектив газети «Волинь».

А в дарунок прийміть від нас улюблені Вами і нами пісні.

Читайте також: «Відомий журналіст із Волині описав до сліз мамині рукавиці».

Реклама Google
 

Telegram Channel