Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Як луцькі школярі допомагали волонтерам (Відео, фото)

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Як луцькі школярі допомагали волонтерам (Відео, фото)

Учні 6-А класу Луцького ліцею №25 разом із класним керівником Гасан Аліною Ігорівною відвідали волонтерський штаб «Генерація змін»

Діти долучилися до виготовлення окопних свічок і сухпайків, які зігріють й підтримають наших Захисників на передовій.

Про це йдеться на сайті навчального закладу.

«У повітрі пахло весною... Така ж весна квітувала у серцях учнів 6-А класу, які вже не вперше разом із класним керівником Гасан Аліною Ігорівною переступали поріг волонтерського штабу «Генерація змін». У січні, прощаючись із волонтерами штабу, шестикласники обіцяли, що неодмінно прийдуть сюди ще раз. Слово своє дотримали. І хоч у штабі було прохолодно, проте гарячі серця й теплі долоні учнів свідчили про їх щире бажання долучитися ще раз до волонтерського руху.. Саме у штабі центру по-особливому відчуваєш дух часу.

«Луцьк, зупинись! Загальнонаціональна хвилина мовчання. Вшануймо усіх тих, хто загинув за незалежність України. Вічна пам'ять героям!» І лунала «Плине кача.. «, і в очах дітей бриніли непрохані сльози.. Вони уже знали, коли наші герої повертаються додому на щиті.. Саме тут, у волонтерському центрі, серце огортає зворушливе почуття гордості, що ти - частинка України, і твоя праця може наблизити перемогу! Здавалося, що серця б'ються в одному ритмі.

Робили все усвідомлено й відповідально: чи то підписували синьо-жовтий прапор, вкладаючи у кожне слово щирість почуттів, чи то уважно робили окопні свічки, знаючи секрети їх виготовлення, чи то збирали сухпайки нашим захисникам, додаючи до них малюнки й листи.. Від пані Наталії приємно було дізнатися, хто отримав сухпайки, які ми складали минулого разу. Вона була щиро подивована тим, як ми все пам'ятаємо та розуміємо, тому й запросила нас на перегляд фільму.

Здавалося, що й холод відступив, коли дружне «Слава Україні! Героям слава!» розчинилося у повітрі. Щасливі, горді й незламні діти України! Щира подяка Вам за те, що у своєму серці, як найдорожчий скарб, бережете Україну, що долучаєтеся до волонтерського руху, який наближає перемогу! Сьогоднішній невеликий струмок Вашої благодійної допомоги влився у велику ріку єднання українського народу! Сердечна вдячність Вашим батькам та вчителям за плекання патріотичних почуттів, за велику любов до України!

У повітрі пахло весною... А в серцях дітей уже горів вогник перемоги та зігрівав їхні душі..» – йдеться в дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel