Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Литовські волонтери передали тепловізійні приціли волинським військовим

Спорядження одразу ж передали нашим військовим, які були присутні на зустрічі.

Фото: Фейсбук.

Литовські волонтери передали тепловізійні приціли волинським військовим

Днями перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук здійснив робочу поїздку до Києва, де спільно з народним депутатом Ігорем Гузем узяв участь у заході з нагоди 106-ї річниці відновлення Литовської держави, що відбувся у посольстві Литви

Під час заходу Ярослав Матвійчук поспілкувався із Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Вальдемарасом Сарапінасом та литовськими волонтерами, які з перших днів повномасштабного вторгнення роблять багато добрих справ для наближення Перемоги України.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Цього разу волонтерська організація «Blue Yellow» в особі її засновника Йонаса Охмана передала одній із військових частин, якою опікується місто Володимир, партію тепловізійних прицілів на загальну суму понад 100 тисяч євро. Таке потрібне спорядження одразу ж передали нашим військовим, які були присутні на зустрічі.

Також на заході було представлено литовську акцію «RADAROM!». Перші антидронові набори, зібрані в рамках цієї акції, уже передали українцям для захисту військових, які борються за свободу України та всієї Європи.

Від імені громади та всієї Волинської області Ярослав Матвійчук подякував литовським друзям за постійну допомогу та підтримку, вручивши Йонасу Охману міські та обласні нагороди.

Окрім цього, під час зустрічі були налагоджені контакти з представниками заводу, де виробляється тепловізійне обладнання, котрі пообіцяли необхідну допомогу українським військовим в подальшому обслуговуванні та експлуатації цієї техніки.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel