Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Польські фермери розблокували пункт пропуску «Устилуг» на Волині, зате знову начудили поблизу Ягодина

Блокування кордону поляками фінансується кремлем?

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Польські фермери розблокували пункт пропуску «Устилуг» на Волині, зате знову начудили поблизу Ягодина

Сьогодні невідомі там відкрили вантажні вагони з бобами...

Польські протестувальники тимчасово зупинили блокування пункту пропуску «Устилуг–Зосин».

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

З 03:00 24 лютого польські протестувальники тимчасово зупинили блокування пункту пропуску «Устилуг–Зосин». Таке рішення прийняли у зв’язку з річницею початку повномасштабної війни в Україні.

Впродовж 24 лютого пропуск вантажних та легкових автомобілів у вказаному пункті перетину здійснюється встановленим порядком на вʼїзд та виїзд.

Біля решти пунктів пропуску з польської сторони на українсько-польському кордоні протестувальники продовжують обмеження руху вантажних машин.

Тим часом на українсько-польському кордоні втретє цього місяця пошкодили українську агропродукцію. Це сталося на залізничній станції «Дорогуськ–Ягодин».

Як повідомили у Мінінфраструктури, 24 лютого о 09:00 невідомі відкрили вантажні вагони з бобами, частина агропродукції висипалася на залізничні колії.

«Системне знищення української агропродукції схоже на сплановані диверсії. Наша країна обороняється і виживає також і завдяки фермерам. Отже ті, хто вчинили ці злочини точно не зацікавлені в українському мирі і перемозі цивілізованого світу. Ми закликаємо правоохоронні ограни Польщі дати негайну реакцію», – прокоментував міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

Читайте також: Зеленський в інтерв’ю американцям пояснив, чому звільнив Залужного.

Реклама Google

Telegram Channel