Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Юрій Бутусов не отримав акредитації на сьогоднішню зустріч із Президентом Зеленським

«Акредитацію не підтверджено у зв’язку з обмеженою кількістю місць».

Фото з фейсбук-сторінки Юрія БУТУСОВА.

Юрій Бутусов не отримав акредитації на сьогоднішню зустріч із Президентом Зеленським

Володимир Зеленський 25 лютого проведе пресконференцію. Про це повідомив прессекретар Президента Сергій Никифоров в ефірі марафону «Єдині новини»

За його словами, 25 лютого також відбудеться конференція за участю військово-політичного керівництва України. Під час заходу йтиметься про розвиток української армії, інтеграцію України до ЄС і НАТО, відновлення фізичного і психічного здоров’я українців, які постраждали від війни.

«Президент Зеленський знову злякався запрошувати мене на прес-конференцію. Офіс знову не знайшов місця. Значить знову будуть робити показуху, де багато питань будуть постановочні від кишенькових медіа та телеграм-каналів офісу, – написав на своїй сторінці у фейсбуці один із найкращих українських військкорів Юрій Бутусов. – Відповідати за брехню Зеленський боїться, боїться запитань щодо здачі півдня України, відсутності підготовки до війни, відсутності стратегічних рішень зараз.

Знову буде робити шоу, щоб відволікти увагу суспільства піаром від реальних проблем».

P.S. «Я б дуже здивувалась, якби Вас запросили, правди президент боїться як вогню. А так, буде приємна тепла ванна. Як завжди», – пигуть під цим повідомленням інтернет-коритсувачі.

 

 Фотоскріни з фейсбук-сторінки Юрія БУТУСОВА.

Фотоскріни з фейсбук-сторінки Юрія БУТУСОВА.

 Читайте також: Коли при владі не буде фейсів Антимайдану....

Реклама Google

Telegram Channel