Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Коли при владі не буде фейсів Антимайдану...

Ще в 2020 році речник МВС і Антимайдану Олег Татаров став головним силовиком команди Зеленського...

Фотоколаж із сайту babel.ua.

Коли при владі не буде фейсів Антимайдану...

Наші походеньки по граблях завершаться лише тоді

Минуле визначає майбутнє. 10 років тому Майдан утопав у крові і задихався від диму.

Я точно знаю, що цей біль втрат стосувався меншості. Бо багатьом була «какая разница», «лучше бы был Янукович», «доллар по 5».

Хтось із цієї більшості виріс і зрозумів. Хтось лишився на розвитку амеби. Хтось втратив найдорожче, що мав.

20 лютого – День Героїв Небесної сотні, які ціною свого життя показали вищий приклад боротьби за свободу і волю. Але вже 10 років гірка мелодія «Плине кача» лунає над нашою країною...
20 лютого – День Героїв Небесної сотні, які ціною свого життя показали вищий приклад боротьби за свободу і волю. Але вже 10 років гірка мелодія «Плине кача» лунає над нашою країною...

 Ударна сила Майдану пішла одразу в добробати. На господарстві дуже часто лишились ті, хто перевзувся чи поміняв один партійний шалик на інший. Країну почали об’єднувати під лозунгом «Сшивать страну», а чудовисько Франкенштейна недієздатне. Бо не можна зшити в один організм Небесну сотню, ультрасів, добробати і писки Татарова, Медведчука та Бойка.

Я нагадаю звіт Королівського інституту оборонних досліджень від грудня 2022-го, що планувала зробити рф з активістами Майдану. Країну планували окупувати повністю до серпня того року.

Отже, на які категорії поділили українців.

  • Перша – ті, кого потрібно ліквідувати фізично;
  • друга – ті, кого треба пригнічувати та утискати;
  • третя – нейтральні громадяни, яких можна схилити до співпраці;
  • четверта – потенційні колаборанти.

У кремля був список першої групи, який складався з активних учасників Революції гідності. ФСБ росії тренувалася навіть їх захоплювати та вбивати.

Другу категорію планували виявити, обходячи оселі. Потім для цих людей мали створити фільтраційні табори. Після фільтрації «особливо ненадійних» планували депортувати в росію. А в Україні їх би «перевиховували» завезені з росії «вчителі» та інші офіційні особи.

росіяни думали залучити до окупації України народних депутатів Верховної Ради. Проросійські нардепи мали створити «Рух за мир» і закликати туди інших політиків.

Цей «рух» мав впливати на придушення опозиційних настроїв. Якби регіони відмовилися від приєднання, то їм би відключили електрику, водопостачання та від фінансової системи через механізми Нацбанку.

Мені соромно, що одним із 5 потужних менеджерів є Олег Татаров – рот Антимайдану. І ще шкода, що його працедавець не бачить у ньому зло, яке зжере його самого.

Мораль проста. Наші походеньки по граблях завершаться лише тоді, коли при владі не буде фейсів Антимайдану.

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА, журналістка, блогерка.

Читайте також: Зеленський в інтерв’ю американцям пояснив, чому звільнив Залужного.

Реклама Google

Telegram Channel