Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Терпіти  не можу заяв:  «У путіна рак!  Він скоро помре»

Навіть якщо путін хворий на рак, то це ніяк не заважає творити йому зло.

Волинь-нова

Терпіти  не можу заяв:  «У путіна рак!  Він скоро помре»

Так, онко – дуже погана хвороба. Часто невиліковна і багато хороших людей помирає  в муках і швидко. Ще і витягує всі кошти  у родичів хворого.  Але давайте чесно. Я знала кілька політичних упирів, у яких був рак різних форм. Завдяки ізраїльським і німецьким клінікам вони жили ще 5–10 років

Всі, наприклад, знають покійну паскуду Джарти, яка активно заводила «рускій мір» у Крим. У нього теж був рак. І це не заважало йому робити зло. Хто там ще? Гєпа, який у 2014-му був дуже не проти обміняти Харків на бабки. Але спасибі небайдужим харків’янам і Вінницькому «Ягуару» (вранці 8 квітня 2014 року силами спезпідрозділу «Ягуар» було звільнено будівлю Харківської обласної адміністрації, в якій забарикадувалися проросійські сепаратисти. Без жодного пострілу і жертв було затримано 70 порушників. – Ред.) – сепаратисти пішли накуй. Хто там ще творив зло і був хворий на рак? Накидайте прізвищ. 

Щодо путіна. У нього може бути рак сто чи п’ятсот разів. Але в нього є доступ до всіх лікарів і технологій. І він буде накачаний ліками, але забиратиме в могилу наших здорових і красивих людей. Найгірше – дітей. 

Рашисти чітко знають, що їхня військова поразка в Україні запустить лютий 1917-го. Коли вагнерівці і «моряки» (ті самі тихоокеанські морпіхи з досвідом Бучі) будуть атакувати ситу Москва-сіті і Рубльовку. Тому з сучасними технологіями – плебсу будуть показувати голограму путіна чи його двійника до останнього. Або ж буде щось таке, як у комедії «Вікенд у Барні». 

Думати треба не про раки-хуяки путіна. А як українцю із доброго хіппі з варениками стати тигром, що підкрадається, драконом, що скрадається. Тобто універсальним героєм – міцним горішком, суперменом і Ксеною-принцесою-воїном і Нікітою. Мої майбутні діти – незалежно від статі – будуть знати бойові мистецтва, такмед і бази стрільби. 

Це важливо.

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА, журналіст, блогер, телеведуча, політичний оглядач.

Реклама Google

Telegram Channel