Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Найнебезпечніший серійний ґвалтівник в історії Британії виявився поліцейським (Фото)

Свої злочини Девід Керрік безкарно чинив упродовж 17 років.

Фото із сайту bbc.com.

Найнебезпечніший серійний ґвалтівник в історії Британії виявився поліцейським (Фото)

Англія шокована подробицями гучної справи, розгляд якої розпочався 16 січня у суді. На лаві підсудних опинився співробітник лондонської поліції Девід Керрік, який уже зізнався  у 71 зґвалтуванні

 

 Жертвами були 13 жінок. Деяких з них Керрік перетворив на своїх сексуальних рабинь. Вони боялися заявити на нього до поліції, бо він сам був правоохоронцем. Користуючись службовим становищем, Девід вселяв страх у жертв.
Керрік служив у спеціальному підрозділі поліції, який займається охороною членів парламенту та співробітників дипломатичного корпусу. Жив він у Хартфордширі. Саме там і здійснював свої злочини. Девід знаходив майбутніх жертв на різних сайтах знайомств.

Спочатку він намагався справити на жінок хороше враження. «Зі мною ти у повній безпеці. Я офіцер поліції!» – любив він говорити на першому побаченні.

А потім, через кілька днів, починався справжній жах. Керрік ґвалтував жінок із застосуванням фізичної сили. Він бив їх ременем, тягав по підлозі за волосся. Також пристібав службовими кайданками до меблів або радіатора. Йому подобалося принижувати жертв усілякими способами. Наприклад, мочитися на них. Деяких жінок Девід змушував пити його сечу. Він пригнічував їхню волю. Наказував їм, який одяг носити, що їсти. Навіть забороняв спілкуватися із рідними дітьми. Одну із жінок Керрік замикав у коморі під сходами на кілька годин.

Девід знаходив майбутніх жертв на різних сайтах знайомств. «Зі мною ти у повній безпеці. Я офіцер поліції!» – любив він говорити на першому побаченні.

Коли якась із них сказала, що повідомить про нього в поліцію, Девід спокійно відповів їй: «Я знаю, як убити тебе і не залишити жодних доказів. Можеш заявити на мене, але тобі ніхто не повірить. А потім я тебе вб’ю».

Свої злочини Керрік безкарно чинив упродовж 17 років. Саме стільки він встиг прослужити у поліції. Дев’ять разів на Девіда падала підозра. Його можна було зупинити. Але правоохоронці, які вели різні справи по сексуальних злочинах, уже на початковому етапі виключали Керріка з-поміж підозрюваних. Жодних слідчих заходів щодо нього не вживали.

Так тривало до жовтня 2021-го. У березні того року британців вжахнуло вбивство 33-літньої Сари Еверард. Виявилося, що молоду жінку викрав просто на вулиці співробітник спецпідрозділу лондонської поліції Уейн Казінс. Він зґвалтував, а потім убив Сару.

Про цей злочин писали всі британські газети на перших шпальтах. Казінс служив у тому ж підрозділі, що й Керрік! Ця обставина підштовхнула одну із жертв Девіда таки заявити на нього. Жінка повірила, що її мучитель не такий безкарний, як стверджує. Керріка затримали. У слідчих органів є підстави вважати, що маніяк зізнався далеко не в усіх своїх злочинах. Жертв може бути набагато більше.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel