Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
«У дитинстві баба віником обмела»: 5 українських артисток, які ще не вийшли заміж (Фото)

35-річна телеведуча Леся Нікітюк втомилася відповідати на питання про заміжжя.

Фото ukrinform.ua.

«У дитинстві баба віником обмела»: 5 українських артисток, які ще не вийшли заміж (Фото)

Жінки в сучасному суспільстві часто думають насамперед про кар’єру, а не про створення сім’ї

Винятком не стали й деякі представниці українського шоубізнесу, які є популярними й успішними, але досі незалежні

Зірка неодноразово повторює: дуже хоче сім’ю та відкрита до нових стосунків.

Зокрема, 33-річна акторка Ксенія Мішина жила разом із чоловіком, від якого народила сина Платона. Однак зізнавалася, що це були токсичні стосунки, а її екс навіть піднімав на неї руку. Згодом зірка серіалу «Кріпосна» взяла участь у «Холостячці». Намагалася побудувати стосунки з шоуменом Олександром Еллертом, якого й вибрала у фіналі реаліті. Але їхні стосунки також закінчилися, зазначає УНІАН.

 

47-літня співачка Наталя Могилевська часто обирала сцену, а не романи. І лише недавно розповіла, що зустріла кохання. Але тримає в секреті ім’я обранця. Відомо лише те, що він військовий. Пара познайомилася під час волонтерства цього року.

 

  Фотомодель і виконавиця 37-річна Даша Астаф’єва мала декілька романів зі знаменитими й багатими чоловіками. Але заміжньою ще не була. Зараз вона у стосунках з чоловіком, якого поки що приховує від публіки.

 

 Артистка й ще одна героїня «Холостячки» 37-літня Злата Огнєвіч також рідко ділиться сокровенним. Вона якось розповідала, що чоловіки часто завдавали їй болю. У другому сезоні романтичного реаліті Огнєвіч казала, що мала роман і з одруженим чоловіком. Але зірка неодноразово повторює: дуже хоче сім’ю та відкрита до нових стосунків.

 

 35-річна телеведуча Леся Нікітюк втомилася відповідати на питання про заміжжя. Днями вона з гумором сказала, що в дитинстві баба обмела її віником. Тож це, за її словами, основна причина, чому не беруть заміж зірку. Водночас Нікітюк зізнавалася, що хоче стосунків і сімейного тепла. Чого ми їй щиро й бажаємо.

 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel