Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Горе-мама з Волині: «Ми собі ще народимо без проблем…»

Мати залишила 2-річного Кирила та 8-місячного Сашка, сказавши, що вони їй більше не потрібні.

Фото із сайту ukr.net.

Горе-мама з Волині: «Ми собі ще народимо без проблем…»

У Луцькому районі жінка покинула двох дітей, тому що поспішала до чоловіка

Нещодавно до поліції зателефонувала працівниця центру соціально-психологічної допомоги та повідомила, що молода жінка, яка мешкала в їхній установі, залишила там своїх двох дітей, сказавши, що вони їй більше не потрібні. Як з’ясувалося, йдеться про двох братиків – 2-річного Кирила та 8-місячного Сашка.

Патрульні поліцейські допомогли відвезти дітей у лікарню та настільки розчулились, що наступного дня завітали до хлопчиків з подарунками.

Все почалося з того, що спершу хтось викликав поліцію до будинку цієї родини, тому що під час застілля батько дітей отримав перелом ноги. Поліцейські побачили двох дітей, які мешкали в антисанітарних умовах, та сповістили про це представницю сільської ради. 

Начальниця служби у справах дітей Олицької селищної ради Волинської області Олександра Момот розповіла, що у 8-місячного хлопчика було обмороження. Зі слів лікарів швидкої допомоги, це гіпотермія (порушення теплообміну внаслідок тривалого впливу низьких температур – Ред.).

Наразі хлопчики поїдуть до притулку, а потім суд буде вирішувати їхню долю.

Дітей госпіталізували в обласну дитячу лікарню.

Спочатку мати погодилася їхати з малюками. Після трьох днів перебування в лікарні їх переселили в соціальний центр у Луцьку. За цей час батько дітей повинен був покращити умови в будинку – забезпечити належне опалення (підготувати дрова), поприбирати, але нічого цього не зробив.

Мати дітей, недовго думаючи, вирішила залишити їх, а сама повернулася до чоловіка. На попередження, що її можуть позбавити батьківських прав, жінка відповіла: «Ми собі ще народимо без проблем!».

За словами Олександри Момот, багато людей, дізнавшись про цю історію, висловили бажання допомогти цим дітям. Посадовиця зазначила, що наразі хлопчики поїдуть до притулку, а потім суд буде вирішувати їхню долю.  

Соломія МУЗИЧКО.

Читайте також: Про діда Вітковського з Волині та його пошматовані гроші….

Реклама Google

Telegram Channel