Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
З України в Європу: переваги поїздки автобусом

Реклама.

Фото: prexsell.com.

З України в Європу: переваги поїздки автобусом

За останні роки чимало українців відвідало Європу з різних причин. Відсутність можливості долати великі відстані літаком диктує необхідність шукати інші недорогі та швидкі способи дістатися, наприклад, до Польщі. Багатьма перевірено: автобус – найкращий варіант. Ним скористалися вже тисячі мандрівників. Так, за маршрутом Львів - Краків автобус довезе вас за 8-10 годин та за найкращою ціною. 

Плюси автобусних маршрутів

Основними перевагами мандрівки з України до Європи автобусом можна назвати такі:

  • економія, адже така подорож може бути більш доступною з фінансового погляду, порівняно з пересуванням поїздом;
  • зручність маршрутів, бо численні автобусні компанії пропонують різноманітні шляхи з відправленням майже з будь-якого міста України, що дає пасажирам можливість вибрати найзручніший і оптимальний варіант без пересадок;
  • комфортабельність автобусів, сучасні моделі яких оснащені зручними сидіннями, кондиціонерами, в них є вай-фай, розетки та навіть пропонують воду, чай та каву; 
  • високий професіоналізм та великий досвід водіїв, що допомагає забезпечити швидкий переїзд та бути впевненим у безпеці руху. 

Наявність даних переваг залежить від конкретної автобусної компанії, маршруту та умов подорожі. 

Як вибрати рейс 

При виборі рейсу до Європи необхідно врахувати безліч моментів: ціну, зручне місце відправлення, мінімальний час в дорозі, наявність додаткових послуг та ін. Сервіс prexsell.com зібрав пропозиції автобусних подорожей від 15 перевізників, що мають відповідні ліцензії, зарекомендували себе як надійні організації та мають довіру клієнтів. 

На сайті можна швидко вибрати рейси в Польщу, Німеччину, Чехію, Словаччину, або Угорщину за допомогою спеціальних фільтрів. Це допоможе знайти варіант, що точно підійде вам за всіма показниками та впевнено планувати навіть багатогодинну подорож. 

Тож автобус на сьогодні – це найкращий транспорт для мандрівки до Європи. Він швидкий, безпечний і комфортний. А великий вибір рейсів від надійних перевізників допоможе точно спланувати подорож та насолоджуватися поїздкою. 

Реклама Google

Telegram Channel