Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Луцькі депутати доставили цінний вантаж на передову (Фото)

З вірою в Перемогу!

Фото: www.lutskrada.gov.ua.

Луцькі депутати доставили цінний вантаж на передову (Фото)

Мета візиту у зону бойових дій – сприяння військовим матеріально-технічними цінностями, а саме було зібрано допомоги на суму 30 млн грн.

Завершилася робоча поїздка міського голови Ігоря Поліщука на схід країни. Разом із депутатами Луцької міської ради Романом Кравчуком, Романом Бондаруком та Володимиром Пшибельським він відвідав Куп’янський, Лиманський, Бахмутський, Авдіївський напрямки. 

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Левова частка вантажу – безпілотники. Це дрони Mavic 3 різних модифікацій – PRO, Classic, Fly More Combo, Mavic 3Т Thermal з тепловізором, професійні безпілотники Matrice 30Т, придбані за бюджетні кошти. Крім того, підрозділам ЗСУ дісталися: системи скидів до дронів, антидронові рушниці, маскувальні сітки, набори інструментів, зарядні станції Ecoflow, тепловізори, Stralink. А ще – три дизельні автомобілі Kia Sorento, гроші на які зібрали працівники Луцької міської ради та її структурних підрозділів. Транспорт отримали військові 14-ї ОМБр, 67-ї ОМБр та 3-ї ОШБр. Вцілому ж, з початку повномасштабного вторгнення, за пожертви працівників міської ради придбано понад 70 автомобілів.

Передали військовослужбовцям і 100 FPV дронів від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». П’ятдесят дронів поїхали у розташування 110-ї ОМБр, а інші п’ятдесят – у розташування 3-ї ОШБр.

Загалом, такі необхідні на війні подарунки отримали понад десять підрозділів Збройних сил України: 110 ОМБр, 3 ОШБр, 100 ОБр, 53 бат 100 ОБР, 14 ОМБр, 67 ОМБр, 63 ОМБр, 95 ОМБр, 115 ОМБр, 4 БрОП НГУ. Їх представники дякували луцькій громаді за допомогу технічними засобами та обіцяли ще потужніше нищити окупантів. На згадку ж про зустріч на Донеччині, презентували Ігорю Поліщуку шеврони, прапори бригад, сувеніри.

«Ми бачимо наскільки зараз непроста ситуація на фронті і ми маємо продовжувати допомагати нашим військовим. Ми маємо бути сильними, а головне – єдиними у прагненні зробити Україну успішною, щасливою, процвітаючою державою. Бо тільки ми господарі на своїй землі і самі визначатимемо її майбутнє. Хай Господь збереже і благословить Україну», – зазначив Ігор Поліщук на центральній площі міста Куп’янська, під стінами розбитої снарядами росіян будівлі міської ради.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel