Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Місто на Волині підтримуватиме жителів зруйнованого окупантами Бахмута

Обговорили під час зустрічі напрямки майбутньої співпраці, що полягають у сприянні в наданні гуманітарної допомоги.

Фото Офіційний сайт Володимира.

Місто на Волині підтримуватиме жителів зруйнованого окупантами Бахмута

Про це повідомили у міській раді міста Володимир

«Кількість друзів нашої громади зростає – сьогодні зробили перший крок до започаткування співпраці із містом-фортецею під час онлайн-зустрічі з начальником Бахмутської міської військової адміністрації Олексієм Ревою та його колегами.

Бахмут, що потерпає від війни з 2014 року, нині повністю знищене ворогом. Однак міська військова адміністрація Бахмутського району, кількість працівників якої налічує всього четверо осіб, продовжує опікуватись своїми мешканцями, працюючи в Дніпрі та інших містах України, де створюють спеціальні центри підтримки та налагоджують партнерські відносини з органами місцевого самоврядування.

 

 Таку співпрацю Бахмут запропонував і нам. Тож княжий Володимир радо простягає руку підтримки місту, яке, віримо, обов’язково відродиться після Перемоги й знову, як і колись, матиме статус «міста щасливих людей».

Обговорили під час зустрічі напрямки майбутньої співпраці, що полягають у сприянні в наданні гуманітарної допомоги, зокрема від міжнародних партнерів та проведенні спільних культурних й спортивних заходів.

Невдовзі буде складено відповідний меморандум, яким офіційно засвідчимо партнерство обох міст», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel