Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
А ви бачили, як вчора Мудрик ефектно забив гол?

Так і надалі, Михайле!

Фото із сайту champion.com.ua.

А ви бачили, як вчора Мудрик ефектно забив гол?

Українець вийшов у стартовому матчі 1/8 фіналу Кубка Англії між лондонським «Челсі» та «Лідсом»

І наставник лондонців Маурісіо Почеттіно не прогадав, що довірив місце в основі 23-річному українцеві, який у цьому сезоні зазнає неймовірної критики через невиразну гру.

Доволі несподівано, але першим у поєдинку забив «Лідс» – команда другого за рангом англійського дивізіону. Матео Джозеф спіймав захисників «синіх» на помилці, але вже за кілька хвилин Ніколас Джексон нівелював перевагу «павичів».

Голом на 37-й хвилині відзначився український вінгер «синіх» Михайло Мудрик. 23-річний футболіст відкрився у чужому штрафному майданчику та точним ударом відправив м’яч у сітку.

Але голу Мудрика могло не вистачити для проходу в 1/4 фіналу турніру. Джозеф оформив дубль на 59-й хвилині, тому перемогу героїчно довелося виривати Конору Галлахеру на 90+1.

В 1/4 фіналу «Челсі» зустрінеться з «Лестером».

Кубок Англії. 1/8 фіналу. «Челсі» – «Лідс» – 3:2 (0:1 – Джозеф, 8 хв.; 1:1 – Джексон, 15; 2:1 – Мудрик, 37; 2:2 – Джозеф, 59; 3:2 – Галлахер, 90+1).

Фото із сайту champion.com.ua.
Так і надалі, Михайле! Фото із сайту champion.com.ua.

 До речі, генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін у коментарі британським ЗМІ заявив, що через рік після трансферу Михайла Мудрика до «Челсі» його думка про гравця не змінилася.

«Я можу вам сказати, що для мене Михайло є найталановитішим і найунікальнішим гравцем у світі. Якщо ви хочете отримати максимум від нього, то потрібно приділити час, інвестувати роботу в нього. І ці інвестиції – не гроші. Це час, спілкування, близька робота. Мудрик – молодий хлопець, який змінив УПЛ на АПЛ».

«Це інший світ, інший рівень. Якщо тренерський штаб інвестує у нього, то він віддасть у п'ятиразовому розмірі», – сказав Палкін.

У нинішньому сезоні Мудрик забив 5 голів і віддав 3 результативні передачі.

Читайте також: «Пропустили гол – і енергія гри змінилася...», – тренер «Шахтаря».

Реклама Google

Telegram Channel