Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку на благодійному футбольному турнірі гратимуть задля воїнів, звільнених з полону

Цього разу кошти збиратимуть на засоби протидії ворожим дронам для 417-го окремого стрілецького батальйону.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку на благодійному футбольному турнірі гратимуть задля воїнів, звільнених з полону

Проведення чергового благодійного турніру з футболу анонсували ініціатор змагань гіпермаркет «Там Там» та партнери

Як співорганізатор і гравець однієї з команд благодійну спортивну акцію традиційно підтримав голова обласної ради Григорій Недопад.

Про це інформує Волинська обласна рада. 

Цієї суботи в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі заради підтримки захисників вже вп’яте у видовищній грі зійдуться любителі та професіонали футболу. Перелік учасників незмінний - це команди національної збірної України серед ветеранів, СК Волинь, Там Там, 6-го Волинського прикордонного загону та будівельної компанії «Луцьксантехмонтаж».

Допомога спорядженням та обладнанням різним бойовим підрозділам і підтримка воїнів, звільнених з полону, - такою є і залишатиметься, доки триває війна, мета благодійного турніру, запевнив ініціатор акції – керівник гіпермаркету Там Там Віктор Кульбачинський.

«Цього разу збираємо кошти на засоби протидії ворожим дронам для 417-го окремого стрілецького батальйону. Його командир – лучанин і наш друг В’ячеслав Стрижеус, а основна сила – хлопці з Волині. Ми вже передали їм один комплект РЕБ, але що більше коштів зберемо, то більше захисту отримають воїни. Тож, мусимо невтомно працювати, платити податки і донатити, аби вони могли нас боронити», -

зазначив Віктор Кульбачинський.

«Кілька тижнів тому я повернувся із Запорізького напрямку, куди доправляли черговий транш допомоги. Там ворог б’є з усього можливого, а дрони літають роями. Тому кожен донат – це порятунок наших захисників. Бо ми живемо, поки вони б’ються. Додам, що стрільцям 417-го батальйону готуємо до відправки автомобіль, придбаний коштом працівників виконавчого апарату Волиньради. Переконаний, що і благодійний турнір, як і завжди, буде результативним», -

висловив упевненість голова обласної ради Григорій Недопад.

Благодійний турнір розпочнеться об 11.00 годині. Окрім професійних і дорослих футболістів, змагатимуться також і діти. Окрім того відбудеться і благодійний аукціон, лотами слугуватимуть м’ячі та футболки з автографами легендарних футболістів та гравців команд.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel