Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Студенти луцького вишу відвідали Конституційний Суд України

Цікаво і пізнавально!

Фото: lntu.edu.ua.

Студенти луцького вишу відвідали Конституційний Суд України

Освітній процес студентів ЛНТУ наповнений не лише вивченням теорії, але й ґрунтується на здобутті практичних вмінь та навичок, ознайомлення з майбутнім місцем працевлаштування та навіть ймовірними колегами

Такої ж освітньої тактики притримуються на кафедрі права, повсякчас влаштовуючи зустрічі студентів із фахівцями-практиками різного рівня, а нині здобувачі освіти мали нагоду відвідати Конституційний Суд України та особисто зустрітися із його працівниками та навіть суддею.

Про це йдеться на сайті навчального закладу ЛНТУ.

Разом зі студентами третього курсу, орган конституційної юрисдикції в Україні відвідали професор кафедри права Алла Земко та доцент Олександра Філюк.

Працівники суду ознайомили молодь з історією створення і функціонування органу, розповіли про основні функції, провели екскурсію залами, де відбуваються засідання, ознайомили з процедурою подання і розглядом конституційної скарги.

Крім того, студенти зустрілися із суддею Конституційного Суду України Петром Філюком, який, до слова, є вихідцем з Волині і тривалий час саме тут очолював Апеляційний суд Волинської області. Суддя охоче відповів на усі запитання здобувачів освіти, що допомогли вибудувати ефективний і цікавий діалог між майбутніми правниками та уже досвідченим представником судової гілки влади. Петро Філюк поділився із молоддю корисними порадами та мотивував до розвитку задля досягнення професійного й особистого успіху.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: На Волині гасили умовну пожежу у їдальні дитячого садочка (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel