Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку на чемпіонаті із фізичної підготовки встановили рекорд (Фото)

Так тримати!

Фото: facebook.com.

У Луцьку на чемпіонаті із фізичної підготовки встановили рекорд (Фото)

02 березня 2024 року Федерацією рукопашного бою міста Луцьк в приміщенні Луцького ліцею №10 був проведений чемпіонат міста із загальної та спеціальної фізичної підготовки

У заході взяло участь близько 150 спортсменів із міст Луцьк та Ківерці, селища Торчина та інших населених пунктів Луцької громади. Змагання проходили серед юнаків та дівчат віком від 8 до 15 років в 5 дисциплінах: віджимання (за 1 хв часу), стрибки (за 1 хв часу), прес (за 1 хв часу), підтягування (максимально), вис на турніку (максимально).

Про це повідомляє Департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Всі учасники чемпіонату гідно боролися, демонструючи свою фізичну підготовленість та вольові якості, а в підсумку показавши надзвичайно високі результати. Переможці та призери змагань, згідно вікових категорій, були традиційно нагороджені відповідними медалями та дипломами.

Окрім того, даний спортивний захід не обійшовся і без сенсації, а саме спортсмен Волинського обласного спортивного клубу «Магістр», учень Луцького ліцею №10 Прозновський Олександр, в присутності експертів Книги рекордів України, представників ЗМІ, суддівської колегії та кількасот глядачів та спортсменів, встановив рекорд України із «безперервного вису на турніку», зумівши безперервного утримувати тіло в позиції вису впродовж 35 хвилин 16 секунд.

Відповідно ж до наявної інформації в мережі Інтернет, офіційно встановленим світовим рекордом Гіннесу є результат норвежця Харальда Риїсе в 16 хвилин 03 секунди. Таким чином, Прозновський Олександр зумів встановити рекорд України із даної дисципліни, «побивши» при цьому більше, ніж вдвічі рекорд Світу.

Офіційним представником та експертом Національного проєкту «Книга рекордів України» Віталієм Іваницьким, було вручено Прозновському Олександру диплом «Книги рекордів України», який підтверджує факт реєстрації даного досягнення, як рекорду України та виступає свідченням загального визнання. Директором департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимиром Захожим також було відзначено даного рекордсмена спортивним подарунком від Луцької міської ради.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Залізничник освідчився коханій залізничниці на вокзалі.

Реклама Google

Telegram Channel